„ОДАКЕЛИТЕ”, КОЙ НОСИ „БЕЛОТО” В ШВЕДСКИЯ ХОТЕЛ И С КОЙ ВАРНЕНСКИ ТОП-УПРАВНИК ШМЪРКАТЕ?!

 

Едно ГЕРБАЙДЖИЙСКО варненско сайтче, финансирано от кмета Иван Портних и приятелския му кръг, което се пръкна с „нов принос” в „журналистиката”, „списвано” от някакво лице, известно повече като „дакела”, който на февруарските протести уж рева против ГЕРБ, пък после си го гушна Портних, реши да се изхрачи върху варненски журналисти, които бяха на посещение в Бурса.

Ивайло Василев, т.нар. „дакел”, който незнайно защо си въобразява, че може да бъде сметнат и за дописник, написал някаква плювня, как Ерджан Ебатин „си купил медиен комфорт”. Откраднал „дакела” няколко снимки от Фейсбук профилите на журналистите и облизал Портних по челото като изпълнил тъпата си писмовна поръчка, която в интернет пространството не четат дори и господарите му.

„Дакела” и „гуруто” на сайтчето, както и на едни други дейности на Иван Портних, свързани с „линии” – Александър Арамов, обаче не обелват и дума как една дама от ГЕРБ, драпаща да оглави …, далеч преди пътуването до Бурса звъни по телефона на Ерджан Ебатин, за да го притиска да се откаже от конкурса обявен за РИОСВ – Варна.

Двамката авери на Цветаново-Боковия Иван Портних не обелват и думичка за похожденията си в Шведския хотел, където Александър Арамов редовно носи в абичката си „стока”.

И понеже в лайняната дописка на хората на кмета Портних няма и грам истина, и тъй като нито Ерджан Ебатин е купувал медиен комфорт, нито Веселина Томова е любител на „ени ракъ”, тия двамката „юнака” – „дакела” и Александър Арамов тепърва ще берат ядове с АФЕРА. А покрай тях здраво ще го отнесе и ГЕРБ-аджийския кмет Иван Портних.

Арамов тепърва ще обяснява пред ДАНС и прокуратурата в нощта на местните избори във Варна какво занесе в пакетчета на Иван Портних, тепърва ще си видят и физиомутрите надлежно заснети от бдителни граждани, противници на „белото”.

Честита Новата 2014 година!

Afera.bg

 

 

 

 

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/54202.html