Питаме се дали не е време вместо да му викат „Трактора“, да го припознаят като дежурната „Илюстрация“

Публикувано на 15.12.2014 / 12:10

Алексей ПетровАлексей Петров: Защо ме разкарват толкова дълго време към Съдебната палата?! Защо се „разсейва“ Трактора?
Когато за „реформа“ в съдебната система само се бръщолеви и дърдори като на селска вечеринка, трябват „илюстрации“, Алексей, или не си се сетил?! Виждали сме и други корави мъже от каратето и българския „спецназ“, които не умеят да общуват с медиите, но „постиженията“ на Трактора са върховни, образцови, исторически. Всъщност „на живо“, на терен, Петров е различен. Не е толкова дървен и философстващ на едро за „модели и екипност“. Защо му е да се набучва на хищните хиени в медиите, които му гледат сеира, не можем да възприемем като подобаващо за ролята и мястото му в публичността, за функциите му в службите, за позиционирането му в прословутото Задкулисие.

Трактора се чуди преиграно защо го разкарвали толкова дълго време към Съдебната палата. Сякаш не знае, че отдавна и все още е необходим като „илюстрация“. Сам казва, че са го набутали на Сцената като протагонист, който е „криминализирал прехода“. И? Какво означава това? Очевидно Петров си дава сметка за „историческата роля“, която му вменяват. Питаме се дали не е време вместо да му викат „Трактора“, да го припознаят като дежурната „Илюстрация“. Трактора е прав. Публиката отдавна загуби интерес към съчинението „Октопод“. Обаче „процедурните ювелири“ явно все още имат нужда от илюстративния потенциал на Алексей Петров-Трактора.

www.bgsniper.com

Source Article from http://afera.bg/%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B2%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D1%83-%D0%B2.html