МИХНЕВА, О!, ПАК ЦЪФНА, „УЛЕСНЯВА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР”. А, БЕ, ЦАЦАРОВ, ЩО НЕ НАПРАВИШ „ЖЪЛТО СПЕЦ. ЗВЕНО” В ПРОКУРАТУРАТА?!

Публикувано на 14.12.2014 / 12:25

Петко СертовРекохме ви го. В събота Михнева почива. Днес пак е на манежа на „информ бюро”. Тоя път вече „хвърчат” хора от третия етаж в Истанбул. Естествено, в жълт сайт, който изобщо, ама изобщо няма нищо с Пеевски, Михнева развива поредното внушение. Естествено, с информация окрадена от АФЕРА, но пък „компилирана” така, че да размие ИСТИНАТА за Сертов тотално.

Ето за какво се пени тоя път, неделно, Михнева в жълт сайт, който изобщо, ама изобщо няма нищо с Пеевски:
Аз се добрах до същата информация /б.р. – че Сертов уведомил с СМС близките си, че е жив. Нищо, че Михнева го „самоуби” окончателно още преди дни/, като тази, която публикувахте. Стигнах до нея, след като разговарях с хората от „Вивид Пауър“, които са били разпитани в прокуратурата веднага след изчезването на Сертов.
…На 12-ия час след изчезването си, Сертов е пратил хабер от съседна на Гърция европейска държава /б. на АФЕРА – вече не говори за Гърция, където го изпрати, а за „съседна страна“/, че е добре. След това съдбата му продължава да е неизвестна.
…Антонио /б.р. – Михнева изрича Антонио като „агентурното име“ на Иван Кутевски/, защо мълчиш за срещата уредена от Петко Сертов в ресторант „Кастело“ между Божилов и третия секретар в Американското посолство? /б. на АФЕРА – за пореден път Михнева КРАДЕ НАГЛО „АФЕРА”, която първа още първия ден след оповестяването на изчезването на Сертов публикува тази информация. Тя е свързана обаче със СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОТ ТЕЗИ, ЗА КОИТО ПИЩИ МИХНЕВА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОНЕЗИ, КОИТО И ШЕПНАТ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ОМЪГЛЯТ ИСТИНАТА!/
… Антонио, защо съдружника ви от „ОЕТ“ Исмаил Турал бе изхвърлен от третия етаж на офиса в Истанбул и едвам оживя?
…Антонио, защо с твоя началник Божилов твърдите, че Петко Сертов е излязъл в дълъг отпуск, а на 12-ия час жена му Емилия го обявява за издирване, нали бяха добро семейство? Бяха ли уговорени тези 12 часа, за да подлудите МВР, което започна да търси Сертов по канавки, дерета и планини?
За улеснение на главния прокурор Сотир Цацаров, цялата информация за документите свързани с нещата които ви казах я има в Турция….
След като главният прокурор Сотир Цацаров поздрави жълт сайт, който няма нищо, ама изобщо няма общо с Делян Пеевски, е добре да създаде „жълто спец.звено” в прокуратурата на лично подчинение.
АФЕРА ще изчака Михнева да се наиграе и в подходящ момент ще разкрие защо точно Михнева трябва да бъде на лично подчинение на Цацаров. Они си знаят защо.

Afera.bg

 

Source Article from http://afera.bg/%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%86%D1%8A%D1%84%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8.html