Аре сиктир – няма да го правиш на виртуално куче, Беновскааа!

„Преди минути във ФБ на Илияна Беновска!!! „Скъпи приятели, благодаря на умните и образованите ,че заехте позиция. Съжалявам, трудно ми е да приема случилото се ,но не бях виновна и извършител. Отказах утре да съм в Нова ТВ и в БТВ ,за да не изглежда че се възползувам.Благодаря и на троловете, които ме дискредитират поръчково срещу 5 лева. Сигурно имат причина и мотив….

Няма работа, няма надежда за по-добър живот и ги разбирам, но не ги оправдавам.Не съдя никого. Всеки си знае и аз го разбирам.Пожелавам ви да мислите самостоятелно и да преценявате без натиск. Това е пътят към самостоятелен избор. Скоро ще публикувам факти, които научих след случая с мен. Така нареченото “свободно гражданско пространство интернет” е платено за негативни публикации ,манипулирано в 98 процента. Искате ли и вие, на които не плащат да сте там? Благодаря и за добрите и за лошите думи… Кой ,каквото го влече. Избор. Аз продължавам“.

Такаааа. Първо, къде са ми 5-те лева, да ме вземат мътните и в трола му с трол келав!

Второ. “Манипулирано интернет общество”???!!! Кучето мъртво ли е? Мъртво е! Аре сиктир – няма да го правиш на виртуално куче, Беновскааа! Стегни се веднага! Но това, как да е! Фактът, че смята да “продължи” обаче е убийствен! Особено за Кулезич. Любето има егати конкуренцията!

Васил Петев

Бележка на АФЕРА: Беновска, ти изобщо чуваш ли се какво приказваш и виждаш ли се какво пишеш? Сгази ли кучето? Сгази го. Хората във Фейсбук бяха потресени не даже само от този факт, а от разказа на очевидката пуснала статуса във Фейсбук, за високомерното ти поведение!

И какво смяташ да „продължиш”? Да газиш ли, този път по Боковски, както впрочем демонстрираш ката ден по телевизиите, допусната там, само защото славословиш лицето Бойко Методиев Борисов?

Смирение, Беновска.

Смирение, защото Господ винаги си знае работата. Преди теб.

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/66111.html