ВАРНЕНСКИЯТ ОФИС НА „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА” СТАВА ПРИЕМНА ЗА МАЧКАНИ ОТ ГЕРБ: ДАВАЙТЕ СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ И ТЪМНОТО СИЛОВО МИНАЛО НА ГЕРБАДЖИИ!

„България без цензура“ във Варна от днес превръща офиса на партията на бул. „Приморски“39 в приемна за сигнали, съдържащи информация за упражнявани репресивни действия от страна на властимащи или функционери на ГЕРБ в облaстта. Данни за оказвани репресия и натиск могат да подават както физически лица,така и фирми и организации, превърнати в мишена от страна на бившите управляващи,които във Варна продължават да са на власт в лицето на кмета Иван Портних и администрацията му.

В приемната ще бъдат приемани и данни за участие на видни функционери от ГЕРБ, които са играли роля в силовите групировки от 90-те години и последвалите ги трансформации в политически партии. От варненската структура на ББЦ са убедени,че жителите на областта трябва да направят информиран избор за миналото на своите бъдещи избранници в Народното събрание.

Отварянето на приемната е инициатива на варненската структура на ББЦ в отговор на безпрецедентния натиск, на койтое подложен лидерът на партията г-н Николай Бареков през последните няколко дни,след като обяви публично, че разполага с документи за тъмни моменти в биографията на бившия български премиер Бойко Борисов.

Членовете на ББЦ от черноморската организация се противопоставят на мощната атака срещу партията и нейния лидер, която цели съзнателно размиване на основните въпроси, свързани с миналото на Борисов, и насаждане на страх в обществото, че всеки, който дръзне да е опонент на ГЕРБ и неговия лидер – ще бъде мачкан и унижаван.

Сигнали могат да се подават както по пощата на адрес: Варна, 9000, бул. „Приморски“39, офис на ББЦ, както и на e-mail:bbc.varna@gmail.com. Желателно е сигналите да не са анонимни.

Сигнали могат да се подават както по пощата на адрес: Варна, 9000, бул. „Приморски“ 39,офис на ББЦ, както и на e-mail: bbc.varna@gmail.com.

Желателно е сигналите да не са анонимни.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/reporter/66085.html