ЦАЦАРОВ, АФЕРА МОЛИ, ДА РАЗРОВИШ ВЪВ ВРЪЗКА С АРЕСТИТЕ НА „СИГМА”, ИМАЛО ЛИ Е МАНИПУЛИРАНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРЕЗ 2002 ЗА ЧЕНГЕТА, СВЪРЗАНИ СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ!


ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВСЕКИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА И ЗНАЕ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДА Е ГОТОВ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ ОТ СЛУЖБИ, МВР И СЛУГИНСКИ МЕДИИ

Каква „хармония” е настанала тези дни! Всички генерали, докоснати във времето до лицето Бойко Методиев Борисов, реват гороломно в един глас, че НАМА НИЩО, НИЩИЧКО, И ЗАПЕТАЯ ДОРИ за причастността на Борисов към мафията и симбиозата им с български и чужди спецслужби. В лайняно жълти сайтове, имащите се за „топ” ченгета, пищят – нищо няма за Борисов, нищичко, което трябва да означава, че той е чист като ангел. Срещу всеки, който притежава документи, уличаващи лицето Бойко Методиев Борисов в ЗЛОВЕЩИ МРЪСНИ ТАЙНИ, свързани с Прехода, и които обясняват ВСИЧКО, ЗАРАДИ КОЕТО СЕГА СЕ ГЪРЧИМ, е впрегната машината на спецслужбите, МВР и слугинските медии, които са под АБСОЛЮТНИЯ КОНТРОЛ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Source Article from http://afera.bg/mishena/66019.html