БОРИСОВ И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА СА ВЪРТЕЛИ СХЕМИ ПРЕЗ ОФШОРНА КОМПАНИЯ, ВЕРОЯТНО СТАВА ДУМА ЗА СИНТЕТИЧНА ДРОГА!

 

Дадох срок на Борисов една седмица да отговори участват ли с Цветелина Бориславова в офшорни фирми, ако ли не – ще извадя фрапиращи разкрития. Мисля, че другата седмица ще се стигне до разпадането на партия ГЕРБ. Оказа се, че Борисов и Бориславова са прикривали данъци. Въртели са схеми през една офшорна компания, която е дублирала тяхна фирма в България. Най-вероятно, според мен, става дума за синтетична дрога , макар че формално се води за производство на химикали и текстил. Тази фирма е била дублирана в друга държава, която е офшорна зона, след това е била трансформирана за скриване на собствеността и по схемата на Плевнелиев са се намесили подставени лица, които не са български граждани. Разследването е много сериозно и аз ще информирам за него Интерпол, ФБР.

Под знака на най-справедливия и храбър зодиакален знак – „Стрелец” ще стартира партията на Николай Бареков. „До края на ноември ще съм готов със структури в 25 града и веднага след това подавам документи за регистрация по Закона за партиите. Ние ще сме центристко движение, ляво и дясно за нас са остарели понятия. Правителството се провали, ГЕРБ се провали. Крадат се наши идеи и се опропастяват от управляващите.

Предлагаме нов модел, при нас ще дойдат почти всички структури на Кунева. В Пловдив взимаме 200 души от нея, но за самата Кунева и за Даниел Вълчев няма място при нас. Вратите ни са отворени за хора от ГЕРБ, които са разочаровани от Борисов и Цветанов, за представители на СДС и за костовисти, но без хора, които са били в изпълнителната власт. Голямата новина ще дойде след март, когато много от ключовите кметове на ГЕРБ ще дойдат при нас.

Предстоят събития, които ще разтърсят държавата. Тези събития ще ми дадат възможност след шест месеца да управлявам. Готов съм за премиер. Всички, които идват при нас са с ясното съзнание, че идват при бъдещия премиер. Народът иска да знае кой ще го управлява, ако движението спечели властта и затова го обявявам. Промяната в политическата ситуация ще дойде след разкритията ми за Бойко Борисов. Дадох му срок  една седмица да отговори участват ли с Цветелина Бориславова в офшорни фирми, ако ли не – ще извадя фрапиращи разкрития. Мисля, че другата седмица ще се стигне до разпадането на партия ГЕРБ. Оказа се, че Борисов и Бориславова са прикривали данъци. Въртели са схеми през една офшорна компания, която е дублирала тяхна фирма в България. Най-вероятно, според мен, става дума за синтетична дрога , макар че формално се води за производство на химикали и текстил. Тази фирма е била дублирана в друга държава, която е офшорна зона, след това е била трансформирана за скриване на собствеността и по схемата на Плевнелиев са се намесили подставени лица, които не са български граждани. Разследването е много сериозно и аз ще информирам за него Интерпол, ФБР. В момента работя с две независими фондации. Едната е американска, другата е германска. Посредством тях аз ще уведомя партньорските служби на България за това разследване, каза още Бареков.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/mishena/51457.html