БАРЕКОВ: АЗ СЪМ СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕМИЕР!

Оттук-нататък предстоят събития, които ще разтърсят държавата. Тези събития след около 6 месеца ще ми дадат възможност да управлявам държавата като премиер. Аз съм единственият човек, който излиза и казва, че иска да бъде премиер на България, има качества, има поддръжката на широки слоеве от народа.

Независимо колко души ще се запишат в нашето движение, всички знаят, че идват при бъдещия премиер на България - ще бъда аз, аз ще управлявам, народът иска да знае кой ще управлява държавата. Аз ще взимам решенията и ще нося пълната отговрност.”, категоричен е Бареков.

Той допусна, че в зависимост от ситуацията и факта дали ще има избори 3 в 1 – и за президент, той би могъл да се кандидатира и за Дондуков“2, но може и да издигне една друга много достойна кандидатура - тази на сегашния вицепрезидент Маргарита Попова:Моят път е - или оттук в президентството да вляза като президент, защото аз ще се кандидатирам на предсрочните президентски избори, или малко по-нататък в Народното събрание, където ние ще бъдем очевидно незаобиколим фактор.”, допълни Бареков, като коментира социологическото проучване на Сова Харис“, но и други няколко, според които неговата формация ще бъде трета политическа сила.

Партията на Николай Бареков ще бъде регистрирана по-рано от планираното - вероятно още в началото на декември в зала Арена Армеец“, като има вероятност тя да се яви на избори през пролетта в съюз с ВМРО на Красимир Каракачанов и други граждански движения като СИЛА и Движение за граждански контрол.

Бареков съобщи, че се очаква всеки момент цели регионални структури на партията на Меглена Кунева да се присъединят към движението му.

Той подаде ръка и към СДС и анонсира , че на по-късен етап, в началото на пролетта голямата изненада ще са кметове на ГЕРБ, които също ще напуснат формацията на Борисов за сметка на новата партия.

afera.bg

Source Article from http://afera.bg/reporter/51453.html