ВИЖТЕ СПИСЪК НА ОНЕЗИ, КОИТО ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПНОТО СЛОВОБЛУДСТВО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

И си направете анализа кой какъв, с кого и как ще играе преди изборите, на изборите и след тях. Изреждаме онези, които в друга ситуация, ако подобно престъпно поведение не бе демонстрирало лицето Бойко Методиев Борисов, а някой друг, щяха да продънят небесата с деклрарации, публикации и политическо заклеямайване. СЕГА обаче, въпреки безпрецедентния пробив в националната сигурност, ТЕ МЪЛЧАТ КАТО ЗАКЛАНИ:

1. ДПС.

Неми са за изявленията на Бойко Борисов, разпалващи банкова и национална криза. Впрочем, ДПС са неми и за зулумите на варненския кмет Иван Портних от ГЕРБ, дори и след жестоката трагедия с наводнението в „Аспарухово”. Безпрецедентно ДПС „пропуснаха” и скандала с Октай Енимехмедов, който ПРОТИВОЗАКОННО СЕ ЯВИ В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ДОКАТО Е ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, ЗА ДА ЧЕТЕ ДЕКЛАРАЦИИ. Мълчат и за безобразната некадърност на МВР и ДАНС.

2. БСП.

Вял опит на Станишев да промънка нещо за подстрекателствата от страна на Борисов. Впрочем, Антон Кутев и Бойко Борисов се държаха като сиамски близнаци. БСП мълчи и за безобразията вършени от Община – Варна в лицето на ГЕРБ-кмета Иван Портних.

3. Реформатори, протестъри, жожета и подобни прокопиевци.

Мълчат за безумните думи на Бойко Борисов. Протестни мрежи и всякакви други образувания са в кома. Бойко Борисов за тях е свещена крава, дори и да гръмне някой на площада. От Едвин Сугарев до Георги Марков никой не е разтревожен от престъпните изявления на лицето Бойко Методиев Борисов

4. Меглена Кунева и присъдружни.

Неми за поведението на Борисов.

5. Валери Симеонов и някакъв си фронт.

Неми за подстрекателското поведение на Бойко Методиев Борисов. Вместо това – дежурен гост при Любица Кулезич и Цветанката.

6. Слави Бинев

Мълчи. Хвана го фира.

7. Яне Янев

Той по темата за престъпното поведение на Бойко Борисов, когото щеше да уволнява, е с пълна уста и затова не може да говори.

8. Медии – за „големите” телевизии е ясно – причината е, че не били на Бойко Борисов, затова мълчат и темата е табу.

В пълен унисон с тяхното мълчание са и медиите от т.нар. „медиен монопол”. Изимутелно сходство – Борисов и там е табу.

9. ДАНС, МВР

Излишен е коментар. Цветлин Йовчев, Владимир Писанчев, Георги Великов са от котилото на Борисов и Доган. Едновременно. Затова критики към тях НЯМА нито от протестъри, нито от телевизии, нито от реформатори. Цялата „смс – терористи” компания и 8 000 000 сигнала да получи срещу Бойко Методиев Борисов, ще арестува пак Чикагото, Лос Анжелоса и в краен случай Одесата.

10. Прокуратурата

Заедно с МВР и ДАНС една година задържаха всякакви лица при всякакви копи-пейст акции а ла Цветанов, но никога Бойко Борисов. Чака се „добро”. От кого трябва да дойде „доброто” и на Мунчо му е ясно.

11. БАСТА.

Като шушумиги забравиха даже “лошия” Цветанов и се надупиха на “добрия” Борисов. Във Варна има един лаф, който се употребява в такива случаи – измекяри.

Иначе Борисов бил в „опозиция”.

Блаженни са верующите.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/64143.html