В ДАНС САЩИСАНИ И ИЗУМЕНИ ОТ РЕСУРСИТЕ НА „АФЕРА”!

 

Дансаджиите и върховете на МВР са сащисани и супер впечатлени от информацията и ресурсите на работа на сайта АФЕРА, научи АФЕРА от свои брилянтни източници. Това, което потресло и изкарало от равновесие ДАНС била реакцията на АФЕРА при назначаването на новия шеф на ДАНС – Варна Цветан Панайотов. АФЕРА далеч преди официалното оповестяване на Панайотов вече бе го посочила като новия шеф.

Онова, което обаче побъркало дансаджии бил факта, че докато пред състава се четяла заповедта за новия шеф на ДАНС – Варна Цветан Панайотов – един от засечената завера от АФЕРА на ул. „Топрахисар” в морската столица, мигновено е излязла публикация в АФЕРА, че това се случва.

Костюмарчетата – дансаджии направо се втрещили, докато все още течало представянето на Панайотов, че заповедта му вече била цъфнала в сайта АФЕРА. Съвещанието по представянето на Цветан Панайотов беше на 17 октомври от 10 часа, и още течеше, когато АФЕРА съобщи какво се случва в момента в ДАНС – в 10,33 часа.

Дансаджиите били изумени и започнали даже да броят минутите и да се гледат подозрително кой „порти” четата.

И докато „агентите”, които запълват предимно рапортите си с онова, което са чели в АФЕРА, си блъскат главите откъде имаме брилянтно инфо, а не се съсредоточат изобщо да работят нещо по националната сигурност, с умиление ги предупреждаваме, че като оглавим ДАНС, много от тях ще надянат „мундирите”, т.е. униформите. Като Досев, който вече я размахва в Трето РПУ – Варна.

Afera.bg

 

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/51405.html