АБЕ, ОТ КАКЪВ ЗОР ОКТАЙ ЕНИМЕХМЕДОВ ЩЕ НИ ДАВА АКЪЛ! НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПУСНЕ И ЖОРО ПАВЕТО!

Подсъдимият за опита за покушение над Ахмед Доган – Октай Енимехмедов цъфна по Нова телезизия, която не била на Бойко Борисов, и призова правителството на Орешарски да си подадяло незабавно оставката. Изживян като Бойко Борисов, след умопомрачителното участие и на пиара на Борисов по Нова тв – Соня Колтуклиева, Октай Енимехмедов даже изрече, че се явил в Нова още  в 6 часа сутринта с молба да бъде включен в предаването, за да направел изявление.

И Нова, ега ти телевизията, разбира се, го включи.

Октай Енимехмедов, който незнайно какъв се явява в обшеството, освен като атентатор, обвинен за това, че насочи пистолет в главата на политически лидер, решил да заяви, ах, моля ви се, по телевизията, която не била на Борисов, че сегашното правителството трябвало да си отиде не утре, ами веднага.

„Орешарски да подаде оставка веднага, в този момент“, копира фразата на Борисов – Октай. Той, като незнайно какъв, поиска ултимативно и  прокуратурата да поемела отговорността за „манипулацията в деня за размисъл“ ”аферата „Костинброд“.
„Властта да се даде на този, който ги спечели изборите. Имам предвид последните евро избори.”, рече Октай еди кой си. Ние добавяме – че леленият от Октай е Бойко Борисов.

Атентаторът Енимехмедов твърде съмнително ментално каза още: „Аз защитавам интересите на народа и държавата чрез справедливостта. Хората имат нужда от справедливост. Държавата в момента се управлява от грешния човек и кризата се дължи изцяло на това управление. Трябва да се концентрира властта в човека, когото народът избра“.

След Соня Колтуклиева и атентатора Октай Енимехмедов, Нова тв, която не била на Бойко Борисов, е крайно време да ни поднесе и Жоро Павето, вдигайки го от гроба. Белким Бойко Борисов, на когото не била Нова телевизия, най-после вземе властта пак. И да назначи Колтуклиева за главна клюкарка на държавата, а атентатора Октай за министър на МВР.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/64011.html