РАЗЛИКАТА МЕЖДУ „ВЕНЦИ ЧИКАГОТО” И „БОКО ТИКВАТА” – ПОСЛЕДНИЯТ Е ГАРАНТИРАН ОТ ЦАЦАРОВ, МВР-ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ И ДАНС-ПИССССС…

На времето Станишев движеше и той с мотоциклет, а на коженото му яке пишеше, че ако не видим отзаде му Елена, значи е паднала… Топките на Цветлин Йовчев така и не ги зърнахме, значи или ги няма, или са паднали от „рейдърския” му мотор. Затова и му трябва на Цветлин Йовчев шофьор. Друго си е шофьор да ти крепи топките.

Та питаме ние, преди да са влезли с вратата у нас дансаджийчетата, каква е разликата между „Венци Чикагото” и „Боко Тиквата”, че първия го арестуваха понеже писал постове във Фейсбук, впрочем, коментари с поучителни оценки за Борисов и МВФ, и пуснал клип, айде бе, и рекъл, които банки следват…

Альоу , дансаджийчетата, пишшш…, то във Фейсбук поне триста човека бяха написали кои банки следват.

В същото време „Боко Тиквата” по телевизии и даже по телепатия, по студиа и радиа зовеше, подстрекаваше и направо рушеше банковата стабилност, което си е чисто и освен това просто престъпление срещу националната сигурност.

Даже официално БНБ излезе с позиция по престъпните думи на Борисов.

Обаче, оня без топки, пък с мотоциклет, и ДАНС – пииссссанчовците арестуваха … писач във Фейсбук, че и още един, и още един. Понеже те, леле – мале, били хората, дето срутвали банковата сигурност.

Значи така, „Венци Чикагото” – на пангара, за да измием насраните си некадърни ченгеджийски и службарски задници,   а „Боко Тиквата – гарантиран да не бъде пипан докато е жив от Цацаров, ДАНС и МВР – Цветлин Йовчев.

Апропо, да ви прави впечатление, че ВСИЧКИ МЕДИИ НА Т.НАР. „МОНОПОЛ” и дума не обелват срещу „Боко Тиквата” и Цветлин Йовчев. Същото правят и „протестърските” Нова и бТВ.

Колко мила дружинка – събраха се! – ГЕРБ и ДПС на едно.

Ама каква зима ни очаква, след изборите, не ви е работа! Т…к, музика и вести от Бойко Борисов. И бунтове. Да бунтове. Айде сега, дансаджийчета, влизайте да ме арестувате, че изричам онова, което идва.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/63980.html