ЩЕ СИ ИЗЯМ ПУБЛИЧНО ВСИЧКИ ДИПЛОМИ, АКО ТОВА ОБВИНЕНИЕ ИЗДЪРЖИ В СЪДА! ДА СЕ МАХАТ ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ, ШЕФОВЕ НА ДАНС И МВР ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ!

Служители на Държавна агенция „Национална сигурност” са провели специализирана операция и на територията на София, при която за 24 часа е задържано едно лице – български гражданин, освен арестувания по-рано в Русе, Венци-Чикагото.

“Лицето е разпространявало невярна информация, уронваща престижа на търговски банки и дестабилизираща банковата система с цел лично облагодетелстване.” , са съобщили от ДАНС.
Ако това обвинение издържи в съда, аз, Иван Петров Петров, завършил ЮФ в СУ “Климент Охридски”, доктор по право, извънреден доцент по Наказателно-процесуално право, с 29 години юридически стаж, от които 25 като прокурор, ЩЕ СИ ИЗЯМ ПУБЛИЧНО ВСИЧКИ ДИПЛОМИ и никога повече няма да си отворя устата на юридическа тема.
Ако не се стигне до дело или делото бъде прекратено, или съдът оправдае човечеца, да се махат от постовете си министри, председатели на ДАНС и главни прокурори, като изрично запишат в оставките си – “поради некомпетентност и некадърност”!
Независимо дали са били подведени, подхлъзнати или други действия, свързани с падане по г.з!

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/63970.html