ВИЖТЕ ВЕНЦИ ЧИКАГОТО КАКВО Е ПИСАЛ НА СТЕНАТА СИ ВЪВ ФЕЙСБУК И ЗАЩО Е АРЕСТУВАН!ЦАЦАРОВ, ВЕЧЕ НЯМАШ ОПРАВДАНИЕ, ЧЕ ЦВЕТЛИНОВЦИ И ПИСАНЧЕВЦИ ТЕ ПОДВЕЖДАТ!

Арестуваният Венци Чикагото, който трябваше да бъде сниман подобаващо при довеждането му в столичната ОД на МВР, при извикани нарочно медии, е коментирал взрива пред Шуменски клон на на банка на стената си във Фейсбук така: Хайде, почна се и с взривовете…..Сега да не изкарате Банките – кръвопийците на народна кръв , жертви…!! На всекимо, според , това което си е надробил……

По-рано през деня Чикагото е написал:

„Здравейте Скъпи Приятели…!!! Бъдете всички Вие и Вашите семейства живи и здрави…!! Хиляда пъти крещя в социалната мрежа, че този самозабравил се хуманоид Бойко Борисов , агента БУДА , МАСОН е ТОТАЛНО ЛУДДДДДДДДДДДДДДДДДД…!!
На този ЛУД, ЛУД ХУМАНОИД, явно не му стана ясно, че неговото царуване като Император, ( защото така се е кичил по купоните- с венец на главата) е безвъзвратно свършено……!! Екдиктаторе…..седи си мирен на дебелия ГЪЗ , защото ти и Цв.Цв , оня с особена форма на главата сте извършили толкова много престъпления, че сте превъртяли всички престъпления от Наказателния Кодекс по няколко пъти и ако имаме една истинска Прокуратура ,а не МАСОНСКА ЦАЦАРАТУРА, до сега да сте гризнали няколко доживотни присъди без право на замяна……!!!”

Няколко часа по-рано коментира отново публикация свързана с изказване на Борисов:

„Здравейте Скъпи Приятели…!!! Бъдете Всички Вие и Вашите семейства живи и здрави…!!! Изслушайте какво говори един самозабравил се човешки хуманоид , доскорошен министър Председател – Бойко Борисов….!! Трябва да вземем нови…………………5 000 000 000 евро кредит от Международния Валутен Фонд ….!! И тези изявления , той прави след като беше на спявка една седмица в САЩ , след като се видя с МАСОНИ и ИЛЮМИНАТИ, слугите на РЕПТИЛИТЕ -Бзежински , Маккейн и други…!!! Идва новото икономическо робство, под Икономическата диктатура на Международния Валутен Фонд…….!!!”
Коментира е и публикация в сайт:

„ПАРТИЙНИ ПОДЛОГИ ИЗТРИХА моя коментар-анализ на статията от frognews.bg : – “Станишев отрязал ДПС за Здравната каса и фонд”Земеделие”, те бесни”. – ТАКА НА ВЪПРОСА “ЗАЩО”, ТЕ дадоха отговора!!! Затова отново споделям:——- Чрез тази статия СЕ ЗАПОЗНАВАМЕ С ЧАСТ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО и МРЪСНИТЕ ИГРИ на ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ !!! ТОЗИ ХОД С БАНКОВИТЕ ИГРИ ИМА ДРУГА, МНОГО ОПАСНА СТРАТЕГИЧЕСКА ЦЕЛ-ОКОНЧАТЕЛНО РАЗРУШАВАНЕ и РАЗПРОДАВАНЕ на РОДИНАТА НИ !!! Както винаги Харизматичният Велик политик реагира първосигнално и достатъчно ясно, че банкрутът на държавата ни е основна цел на неговите кукловоди. АКО ТОЗИ ПРОЦЕС СЕ КАТАЛИЗИРА ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИ и други,това ЩЕ УБИЕ ЗАВИНАГИ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ и ще бъде НАЙ-ГОЛЯМОТО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО за 21-и век ! Тези, които реализират това, трябва да бъдат индивидуално преследвани и най-безжалостно наказвани !!! ——— МЕЧТАТА НА ЗАГРАБВАЩИТЕ ВЛАСТ Е ДА ОБЯВЯТ : прехода свърши !!! ТАЗИ ТЯХНА МЕЧТА бе обявена още през 2002г-// в.ТРУДот 11.11.2002г.стр.10// от МАНИПУЛАТОРА -АНАЛИЗАТОР Иван Кръстев. НА ВЪПРОС:-г-н Кръстев, твърдите че преходът е свършил. По какво се разбира? Отг:-в политически план преходът свърши, когато левицата и десницата дойдоха на власт по демократичен начин//??? пропуска манипулаторите медии и техните собственици//. В макроикономически план преходът ще свърши, когато успехът на едно или друго предприятие НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ТОВА КАК Е ПРИВАТИЗИРАНО//РМД или кеш//! НА ВЪПРОС: -А ЗА ОТДЕЛНИЯ ЧОВЕК ? Отг .- Всеки ще го усети, КОГАТО ПРИЕМЕ НОВОТО СИ МЯСТО В ОБЩЕСТВОТО. Така че за едни хора//още тогава// преходът е свършил, за други НЕ, а за трети НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШИ ! —— За информация -Тогава бе създаден проекта “ГЛОБАЛНА БЪЛГАРИЯ ” С участието на Цветелина Бориславова, Иван Кръстев, Сашо Дончев//собств на в.СЕГА и със сериозно участие в движение ДНЕС //, собствениците на тлв.БТВ, на българо-американска банка, редактор на вестник и още- търсете в Интернет. —–СЕГА 2014г, ВСЕКИ УСЕТИ, ЧЕ НИ Е ОТРЕДЕНО МЯСТОТО НА ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ, а на безработните -подаяния! Трябва ли да свикваме и с управлението чрез кризи и природни бедствия??? А ПРИМИРИХТЕ ЛИ СЕ С ЩАСТИЕТО ДА ЖИВЕЕТЕ В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ ??? ДАЛИ СВЪРШИ ПРЕХОДЪТ ЩЕ ОПРДЕЛЯТ НЕПРИМИРИМИТЕ И СЪБУДИЛИТЕ СЕ ОТ ШУМА НА МЕДИИТЕ И ПАРТИЙНИТЕ БИТКИ ЗА ВЛАСТ ! За да гарантираме личното , трябва да се борим за общото и то заедно, и то много скоро, защото после ще бъде късно!!!”

Вчера Венци Чикагото пуска този коментар:

„Здравейте Скъпи Приятели…!!! Бъдете Всички Вие и Вашите семейства живи и здрави…!!! В неделя, 22.06.2014 пуснах един клип в ютуб , с които ви казах че Борда ще падне …… /http://www.youtube.com/watch?v=NEJX7Wjb6Rk /
Сега Ви посочвам и следващата банка , към която ще бъде насочена следващата атака , след ПИБ ….ИНВЕСТБАНК…..!!! А , сега да ви е честито падането на борда и довеждането от страна на Бойко Борисов на Международния Валутен Фонд…новият поробител ….оръжието на МАСОНИ и ИЛЮМИНАТИ…!! /http://www.xnetbg.com/new/40/96/145—/

ВПРОЧЕМ, ТОВА, ЧЕ ЧИКАГОТО ПРЕДВИЖДА, ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ БАНКИ ЩЕ БЪДАТ ПИБ И ИНВЕСТБАНК ИЗОБЩО НЕ Е „НОВИНА”! ТОЗИ СЛУХ ВИТАЕШЕ КАКТО ВЪВ ФЕЙСБУК, ТАКА И СРЕД МЕДИИ ОЩЕ ПРЕДИ ДВА ДНИ!

Е, Цацаров, за това ли арестуваха Цветлин Йовчев и Писанчев Чикагото?

Това просто е позор за службите и след него, Цацаров, нямаш право по никакъв начин да се  оправдаваш, че пак са те набутали!

Защото „наивността” е вече рецидив.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/mishena/63963.html