НЕМСКИЯТ АДВОКАТ НА ЦВЕТАНОВ И САМИЯТ ЦВЕТАНОВ – КЪДЕ, КЪДЕ, КЪДЕ? ЕСТЕСТВЕНО ПРИ ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ!

 

Немският адвокат на бившия вътрешен министър с особената форма на главата рече в интервю за Любица Кулезич, че имал „доверен източник”, който му рекъл, че съдът бил под натиск от БСП за да осъди Цветан Цветанов. Немският адвокат Ул говореше и използваше терминология на лице, работещо за службите. Нямаше кой да попита немеца защо не е сезирал прокуратурата като има „доверен източник”.

Любица Кулезич освети пък „доверения си източник” жълтия сайт на Недялко Недялков като съюзник в битката и за спасяване на „редник Цветанов”, цитирайки лъжлива публикация за съпругата на съдия Тони Гетов.

Цветанов „ексклузивно” цъфна при Любица Кулезич, за да ни обади, че нямало да подаде оставка, защото „аз съм невинен”.

„Невинният” Цветанов се похвали, че му се обадили от Съюза на репресираните да го поканят като виден „репресиран” при „политически процес”.

ГЕРБ нямали медии ли? Айде бе, господин Борисов!

Завърташ на bTV – дежурните по ГЕРБ линия – Беновска, Колтуклиева и Мира Радева. Обръщаш на Нова тв – Любица Кулезич с Цветан Цветанов.

Все „невинни”. И мълчащи като задните си части, когато същият този Цветанов вкарваше невинни в арестите и бе превърнал държавата в поръчкова наказателна джандарщина.

Кой да ги работи наркомрежите сега?!, изцепи се Цветанов, когато Любица Кулезич усърдно прилежно му зададе въпрос знаел ли, че по изборите били употребявани пари от нарко бизнес. Единственият „невинен”, който може да залови всички нарко – мрежи очевидно трябваше да  разберем, че е … Цветанов, ах, недей.

Цветанов направо отряза главата на окръжния прокурор на Варна Владимир Чавдаров и своеобразно призна, че е негова капия, след като изрече, че от „ръководството на софийската прокуратура” имало скандал върху ръководството на варененската прокуратура, за да не били разследвали сигналите за купуване на гласове от миналата година.

Сигнал, написан, впрочем, от близки креатури до лицето с влошено психично състояние Янко Станев, работещ рамо до рамо с ГЕРБ.

Такиви ми ти работи при Любица Кулезич. Българският „адвокат” на Цветанов.

 

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/skandalno/62264.html