ПЕЕВСКИ, ТРЯБВА ЛИ ДА ТЕ РАЗСТРЕЛЯТ ВЪВ ВАРНА, ЧЕ ДОГАН ДА СМЕНИ „БАСТУНА” В МВР И „ЕБАТИ”-ТАТА МУ ВЪВ ВАРНА?!

 

Излишно е да изреждаме идиотщините на невчасниците във варненската дирекция на МВР. Правим го не само ежедневно, но вече и ежечасно. Нямаме нищо лично нито срещу директора на ОД на МВР – Чавдар Нанков – „Барби”/ „Чавката”, нито срещу шефа на „Вътрешна сигурност” – Валентин Тренев – „Ебати”, освен, че са некадърници, а когато Властта назначава и толерира угодни на престъпността невчасници, АФЕРА никога не си затваря нито очите, нито устата.

Нямаме нищо лично и срещу Цветлин Йовчев, известен в морската столица като „Бастуна”, поради излъчването му докато се е изучавал в Морското училище, освен, че хабер няма от МВР и единственото, което може е да сътворява е интриги и „доклади” по поръчка.

Повече от 20 години изкъсо следим процесите в МВР и службите. Все е имало корумпирани, тъпанари, играчи, шматки, но такива откровени недоразумения, да не изречем уличното – олигофрени, като сегашните – вече ни карат да се умиляваме от бившия вътрешен министър с особената форма на главата и от любимия му „достоен офицер” тук, в морската столица, „селянинът от Окорш”.

И понеже дойдохте като аслани на власт, уважаеми господа Станишев, Доган, Делян Пеевски и Библиотекарю, Стоян Денчев, сега когато сте на път да си отидете като насрани, ви питаме в прав текст: какво още трябва да се случи във Варна, за да разкарате окончателно ръководството на ОД на МВР?

Какво още трябва да се случи, за да шутирате и „Бастуна” Цветлин Йовчев от МВР?

Верно е, че такива послушни прислужници, гепани за топките, са ви най-угодни, верно е и, че трябва да минат евроизборите, защото по време на избори най-вече са нужни подгъзурни ченгета за изпълняване поръчки.

И все пак, уважаеми господин Пеевски, трябва ли да ви разстрелят във Варна, че Доган да смени най-сетне „Бастуна” и „Ебати”-тата му в морската столица?

Защото е ясно, че изобщо няма да си го преместите от единия крачол в другия заради нас – обикновени хора, заради един град, заради цяла България, но може и да ви трепне, ако на някого му изпращи чивията и издумка в челото някой от вас под носа на „бастуните” и „ебати”-тата ви!

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/60706.html