СКАНДАЛ! ДАНС-ШУМЕН ХВАНА КОНТРАБАНДИСТ НА ЦИГАРИ, ПОКРИВАН ОТ „ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ” –ВАРНА, СЛЕД КАТО ВАРНЕНСКИ ЧЕНГЕТА ОТКАЗВАТ ДА РАБОТЯТ ПО СЛУЧАЯ!


Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

Незабавно уволнение на директора на ОД на МВР – Варна и проверка на Районна прокуратура – Варна!

СКАНДАЛЕН ПОЗОР! ЧЕНГЕТА ПРИПИСАХА 11 ПАЛЕЖА НА МОМЧЕ С МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ, КОЕТО Е С РАБОТНО ОБВИНЕНИЕ НЕ ЗА ПОДПАЛВАНЕ НА КОЛИ, А ЗА … КОНОП.

Грандиозна измама оповестиха от ОД на МВР – Варна, подплатена с мълчаливото съучастие на Районна прокуратура – Варна, във връзка с „разкрития” „подпалвач” на автомобили във Варна. Варненската ОД на МВР, под ръководството на Чавдар Нанков – „Чавката”/ „Барби”, гръмна, че бил заловен 25-годишният П.М., който запалил 11 автомобила във Варна и бил арестуван. Това обаче е пълна лъжа, разкри АФЕРА. П.М. е бил задържан в неделя – 27 април сутринта НЕ ЗАРАДИ ПОДПАЛВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ, а защото в себе си е носил изсушена трева, тип коноп. П.М. дори не е бил арестуван, тъй като е с психични проблеми, не му е подвигнато официално, а РАБОТНО ОБВИНЕНИЕ за 72 часа и то за конопа, а НЕ ЗА 11 ПАЛЕЖА. Очевидно впоследствие, след като става ясно, че П.М. е с психитрична диагноза, ченгетата му приписват 11 от палежите на коли.

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/60693.html