“ДИКОФФ” ГОСТ В СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДАВАНЕ”. ТОВА НЕ Е ЛИ БИПОЛЯРНО РАЗДВОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА?

 

Сашо Диков плакал на премиерата на дъщерята на … Глория. Пасвал му текста.  „Изперкал в добрия смисъл на думата”, „сбъркянак”, „комплексар”, „лайна”, „помия” – все бисери от журналистическата лексика на „стажанта”, а Бойко Борисов, ах, милият за Сашо Диков бил „обръкан”. Буламачът на Нова /Борисова/ телевизия я докара дотам, че интервю с Христо Стоичков бе отложено за следващата събота, поради това „че този разговор на Ани Цолова със Сашо Диков бил уникален”. Уникален е наистина, защото няма нищо общо с журналистиката.

Цяло предаване Сашо Диков ни занимава със себе си и колко е неподкупен и как го разследвали в парламентарната комисия нам си коя. То не бяха вопли, то не бяха сополи, то не бе трамбоване с фалцет из коридорите на парламента, то не бе обяснения как Диков никога не бил взимал пари и поръчки.

Хубаво. На фона на Иво Прокопиев в студиото зрителите повярваха на Сашо Диков.

Един час Ани Цолова интервюира водещия на собственото му предаване.

Обяснения, мимики, подскачане на стола, пак обяснения колко е неподкупен журналистът Сашо Диков, как ще съди този и онзи, как нам си какво и нам си таковата.

Докато с Прокопиев Сашо Диков намесва Николай Бареков, Бареков му праща SMS: „Ужасно жалък мазник си за този мръсник в студиото. Фелацио до фелацио”.
Диков отвръща нервозно: “Най-после се престраши и стига си се изсулвал при легендите. Кажи откъде са ти парите, и тези на 25-годишните ти сътруднички”.

След рекламите Ани Цолова идиотски нелепо изрича: „Драги зрители, гледате предаването „Дикофф”, аз не съм Сашо Диков”.

Сашо Диков се смятал за най-добрият журналист, защото имал много качества, бил си надвил и над масрафите. На времето бил болезнено чувствителен някой като му кажел нещо наопаки. Не, че днес не е – очевадно три часа и половина предаване да занимава зрителите със собствените си тежнения не е „надвиване над масрафа”, но нейсе.

Докато течеше сапунката „Ани Цолова – Сашо Диков” във Фейсбук коментираха:

„Ani Angels:

Дикофф си е наел същия адвокат като Боко Тъпото, да доказва, че не е корумпиран.

Ivan Velichkov

Диков с пожарно интервю от Цолова за това колко е неподкупен. Връщал на приносителите тъпкани с евро пликове, които му носели за благодарност за вече свършена работа. Да ама не, защото той работел за едното красно име. Бахти мушмула, днеска цял ден лиже задниците на Прокопиев и Фандъкова, задава само удобни и платени въпроси и след това се прави на мъченик на журналистиката

Серьожа Вачев

Ей , тия от нова Бокова телевизия са за психиатър , и водещи и гости все луди бре !!!

Любо Кольовски

“ДикоФФ гост в собственото си предаване”.
Това не е ли биполярно раздвояване на личността?

Владимир Каролев

По българските телевизии има повече престъпници, отколкото в българските затвори.

Васил Петев:

“Аня Пенчева е страхотен съпруг и е майка на детето ми” – Сашо Диков. Тази Кулезич разстрои полово целия ТВ ефир!

Сашо Диков не се доказвал какъв мъж е в леглото, жените нямали нужда от това, „уникалния разговор Цолова – Диков” продължи с накъсана реч – от краката за главата и всичко това бе внушено като изумителна журналистика.

Предишното ръководство защо не се заинтересува от мен?, попита риторично Сашо Диков.

И това очерта поантата.

За СЕГАШНОТО ръководство на Нова Телевизия.

Час от моята гениалност е, че не мога да работя с компютър, заключи Сашо Диков. И той, и Леонардно рисували с лявата ръка. Сащо Диков не можел да пише и на пишеща машина, обичал да пипа “био-машини”.

Afera.bg

 

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/59257.html