БАРЕКОВ ЛИ Е ВИНОВЕН НА БОРИСОВ, ЧЕ Е ТЪП?

 

1. Борисов е бил ангажиран с охраната на Тодор Живков, бил е негов личен телохранител. В България повечето телохранители са бивши мутри. 2. Йордан Цонев от парламентарната трибуна:”Основателят на СИК е Бойко Борисов. Той е мутра. Казвам го от тази трибуна и изобщо не се притеснявам”.

Нека сега да видим с какво значение е натоварена думата “мутра”. Мутра – “едри, физически силни и НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ИНДИВИДИ, изпълнители на бойни задачи в престъпни организации, враждебно настроени и склонни към насилие спрямо обикновените хора. Мутрата е въплъщение на възтържествувалата духовна деградация и ограниченост.” От казаното до тук става ясно, че Борисов е мутра, разбрахме също така, че мутрите са тъпи (ниско интелигентни индивиди), с което, по пътя на логиката, спокойно може да се сложи знак за равенство между “Борисов” и “тъп”.

3.Борисов е специалист по противопожарна техника и безопасност. В случая тъпите сме ние,че го сложихме за премиер. Премиерът-пожарникар. Но е общоизвестен факт, че специалистите в тази област не изпъкват с особени интелектуални способности. Работата им е свързана повече с физическия потенциал, не толкова с умствения.
4. Борисов не знае нито един чужд език, а българския само го ползва. Не го владее.
5. Не е запознат с етикета и протокола при срещи с висшестоящи представители на други държави. Като пример ще посоча срещите му с Меркел. Прегръща я и целува, както Тодор Живков Брежнев. След което я тупа по гърба, както мутра потупва при среща друга мутра от групировката. Да не пропуснем, че Меркел е жена / уточнението е заради Лилито Павлова/. Е, поне Борисов не се здрависва и с охраната, като прави Плевнелиев.
6. Борисов: “Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме.”, към работниците от ОЦК-Кърджали . Синоними на “прост”/ както се определи сам Борисов/ са: глупав, недосетлив, ограничен, простоват, простичък. Синоними на “тъп”, както го нарече Бареков, са: унесен, сънен, глупав… Наблюдаваме, че думата “глупав” присъства като синоним както при “прост”, така и при “тъп”. Което означава, че “прост” и “тъп” са синоними. От това следва, че Бареков само е повторил това, което Борсов е изтъкнал сам за себе си – че е “тъп”.
7. Бойко заспа на Нобеловите награди! От напъни да бъде все в светлините на прожекторите, Борисов сяда на първия ред при връчването на Нобеловите награди. Големият му интерес към науката се свежда до там, че Борисов заспива. От интерес.
Сега искам отново да попитам: Бареков ли е виновен на Борисов, че е тъп?

 Стоян Тончев

Колаж: Ивайло Ангелов, “Сила”

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/59235.html