Месечни архиви: юли 2014

Аре сиктир – няма да го правиш на виртуално куче, Беновскааа!

„Преди минути във ФБ на Илияна Беновска!!! „Скъпи приятели, благодаря на умните и образованите ,че заехте позиция. Съжалявам, трудно ми е да приема случилото се ,но не бях виновна и извършител. Отказах утре да съм в Нова ТВ и в БТВ ,за да не изглежда че се възползувам.Благодаря и на троловете, които ме дискредитират поръчково срещу 5 лева. Сигурно имат причина и мотив….

Няма работа, няма надежда за по-добър живот и ги разбирам, но не ги оправдавам.Не съдя никого. Всеки си знае и аз го разбирам.Пожелавам ви да мислите самостоятелно и да преценявате без натиск. Това е пътят към самостоятелен избор. Скоро ще публикувам факти, които научих след случая с мен. Така нареченото “свободно гражданско пространство интернет” е платено за негативни публикации ,манипулирано в 98 процента. Искате ли и вие, на които не плащат да сте там? Благодаря и за добрите и за лошите думи… Кой ,каквото го влече. Избор. Аз продължавам“.

Такаааа. Първо, къде са ми 5-те лева, да ме вземат мътните и в трола му с трол келав!

Второ. “Манипулирано интернет общество”???!!! Кучето мъртво ли е? Мъртво е! Аре сиктир – няма да го правиш на виртуално куче, Беновскааа! Стегни се веднага! Но това, как да е! Фактът, че смята да “продължи” обаче е убийствен! Особено за Кулезич. Любето има егати конкуренцията!

Васил Петев

Бележка на АФЕРА: Беновска, ти изобщо чуваш ли се какво приказваш и виждаш ли се какво пишеш? Сгази ли кучето? Сгази го. Хората във Фейсбук бяха потресени не даже само от този факт, а от разказа на очевидката пуснала статуса във Фейсбук, за високомерното ти поведение!

И какво смяташ да „продължиш”? Да газиш ли, този път по Боковски, както впрочем демонстрираш ката ден по телевизиите, допусната там, само защото славословиш лицето Бойко Методиев Борисов?

Смирение, Беновска.

Смирение, защото Господ винаги си знае работата. Преди теб.

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/66111.html

Бареков: Безумие е осъденият Цветанов да е следващият вътрешен министър! А ГДБОП на уличения в корупция Флоров да бъде възстановен!

Идеята на Борисов да представя управленската програма на ГЕРБ на тема  „Сигурност“ пред Румен Петков, Йордан Соколов и Яне Янев, явно търсейки  тяхното одобрение, е сериозна заявка за връщането на сталинизацията в  МВР. Тази програма е писана от Атанас Атанасов, Станимир Флоров и Цветан  Цветанов, които са символ на беззаконието, полицейското насилие, репресиите и корупция. Сега същите тези хора, които използваха вътрешното министерство като лична охранителна фирма, се канят да яхнат  МВР и отново безконтролно да подслушват журналисти, общественици и  политици“.

Това заяви лидерът на „България без цензура“ и зам.-председател на групата на ЕКР в Еропарлеманта Николай Бареков по повод изказванията на Борисов по време на организираната от ГЕРБ кръгла маса на тема „Сигурност“.

„Не е за вярване, че осъденият Цветан Цветанов отново е номиниран за вътрешен министър и вицепремиер. Безумие е позорно уволнения министър на вътрешните работи Румен Петков от времето на Тройната коалиция да ти е рецензент. Нелепо е уличеният за рекет и корупция бивш шеф на ГДБОП

Станимир Флоров да бъде отново върнат в системата за сигурност и да има властта да разполага с човешките права и свободи“, категоричен е лидерът на ББЦ.

Във връзка с обидните квалификации от страна на Борисов срещу агента,  който е информатор в разпространения документ за връзките му с  наркоканалите от 90-те години, Бареков заяви: „Недопустимо е да обиждаш  висококвалифицирани и високопоставени агенти, които са работили в полза на националната сигурност и да ги назоваваш с обидни епитети. Това е  позорно за апарата на МВР и показва неистов страх на мутрата и криминал  Борисов. Добре знам къде е Венецуела, защото имам отличен по география, само че за разлика от Буда я свързвам с Уго Чавес, а не с бял прах на  бучки“.

Afera.bg

 

 

Source Article from http://afera.bg/reporter/66097.html

ПРОКУРАТУРАТА РОВИ ИЗДЪНО ПОКРАЙ АФЕРАТА „СИГМА” И ВРЪЗКИ С ЧЕНГЕДЖИЙСКА СХЕМА ОКОЛО СРЕТЕН ЙОСИЧ

Брилянтни източници са категорични, че арестите на шефа и служители на „Сигма” могат да разплетат и по-далечни взаимовръзки както на спецзвеното, така и на други спецслужби с мафиотски практики, свързани с висши полицаи, покривали схемата на Сретен Йосич у нас. АФЕРА още вчера алармира: „ЦАЦАРОВ, АФЕРА МОЛИ, ДА РАЗРОВИШ ВЪВ ВРЪЗКА С АРЕСТИТЕ НА „СИГМА”, ИМАЛО ЛИ Е МАНИПУЛИРАНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРЕЗ 2002 ЗА ЧЕНГЕТА, СВЪРЗАНИ СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ!”

Молбата ни не бе отправена случайно.

Брилянтните източници на АФЕРА довериха, че аферата „Сигма” е поета от спецпрокуратурата и се твърдят, че по нея ще излязат доста връзки, като се надяват в МВР и спецслужбите да не унищожено всичко, което ще уличи знакови фигури с остри мероприятия, рекет и симбиоза с мафията.

Спецоперацията е станала благодарение на „Вътрешна сигурност” на МВР и ако спецпрокурорите успеят да се доберат до доказателства, включително и назад във времето, касаещи и ченгеджийската схема около Сретен Йосич, ще настане истински трус.

Afera.bg

 

 

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/66089.html

Ген. Тончо Михайлов: Документите на Бареков за Борисов са истински! Червеният печат е свидетелство, че лицето Бойко Борисов наистина е бил под контрол и наблюдение!

Ген. Тончо Михайлов, бивш директор на МВР-Стара Загора и член на ръководството на „Движение за справедливост – РПГ“ коментира рапорт „Пламен“ – документите, които Николай Бареков изнесе миналата седмица в публичното пространство. Те показват тъмното минало на бившия премиер Бойко Борисов и свързаността му с групировки, занимаващи се с проституция, наркотрафик и рекет.

“Според мен, документът, изнесен от Николай Бареков, е автентичен. Не мога да приема прибързаните коментари на Цветлин Йовчев и Светлозар Лазаров, защото какво означава той да е фалшив? Фалшив би бил, ако някой нарочно го е създал и няма нищо автентично в него. Но този документ разполага с всички необходими реквизити – входящи номера, начин на изписване, пишеща машина, на която тогава са писали. Недопустимо е да се каже, че този документ е фалшив, особено след като няма изготвена експертиза.
Ще ви посоча няколко причини защо този документ не може да бъде фалшифициран.

Първо, освен че притежава реквизитите на оригинален документ и е написан по примитивен начин на стара пишеща машина, всчка лента притежава определена степен на износеност, която експертите по категоричен начин могат да идентифицират. Дори да притежавате същата пишеща машина и се опитате да създадете същия документ, няма да се получи. Защото няма да можете да износите лентата в същата степен, както е била. И втори, начинът, по който удрят буквите, също подлежи на експертиза.
Не може без да има становище на експерт, министърът на вътрешните работи и главният секретар да излезнат и да коментират, че този документ е фалшив. Именно това говори, че този документ може би не е фалшив!
Също така, червеният печат върху рапорта. Този печат се полага тогава, когато документът е вече активиран, т.е. той е влезнал в активна разработка. Червеният печат е свидетелство, че лицето Бойко Борисов наистина е бил под контрол и наблюдение и, също така, доказва, че изложената вътре информация е била проверена и, най-важното, ПОТВЪРДЕНА!
Ако оперативният работник е получил информацията от някого случаен, при проверка на тази информация е нямало да се потвърдят данните и е нямало да се сложат другите печати – по-простичко, този документ нямаше да пътува нататък. Фактът, че изнесеният от Бареков документ е пътувал по-нататък, говори, че информацията в него е потвърдена.
Тези обстоятелства ме карат да приема този документ за автентичен!
Правилната реакция на Цветлин Йовчев и Светлозар Лазаров трябваше да бъде те да потърсят и останалите документи, тъй като е ясно, че този рапорт е част от цялостна разработка. Само така може да се докаже дали информацията в цалостната разработка е „опоскана“, т.е. има извадени документи от нея, тя е „прочистена“.

Кога и как, това могат да кажат само хората, в чиито ръце е било това дело.
Подобен е примерът с предложението за агент „Буда“.
Ако си спомняте, то беше представено в мека папка от два листа – абсолютно недопустимо. Всички такива дела, освен че имат предложения, имат още една папка, в която е работното дело. Там трябва да е описано каква е била ползата от агент „Буда“, какво той е съобщавал, персоните, за които е давал информация и друга важна информация.
Какво се случи – издърпаха от папката едно предложение и край! А този филм има сериозно продължение.
А дали има воля това да се случи е отделен въпрос!”

zadkulisite.com

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/66075.html

ВАРНЕНСКИЯТ ОФИС НА „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА” СТАВА ПРИЕМНА ЗА МАЧКАНИ ОТ ГЕРБ: ДАВАЙТЕ СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ И ТЪМНОТО СИЛОВО МИНАЛО НА ГЕРБАДЖИИ!

„България без цензура“ във Варна от днес превръща офиса на партията на бул. „Приморски“39 в приемна за сигнали, съдържащи информация за упражнявани репресивни действия от страна на властимащи или функционери на ГЕРБ в облaстта. Данни за оказвани репресия и натиск могат да подават както физически лица,така и фирми и организации, превърнати в мишена от страна на бившите управляващи,които във Варна продължават да са на власт в лицето на кмета Иван Портних и администрацията му.

В приемната ще бъдат приемани и данни за участие на видни функционери от ГЕРБ, които са играли роля в силовите групировки от 90-те години и последвалите ги трансформации в политически партии. От варненската структура на ББЦ са убедени,че жителите на областта трябва да направят информиран избор за миналото на своите бъдещи избранници в Народното събрание.

Отварянето на приемната е инициатива на варненската структура на ББЦ в отговор на безпрецедентния натиск, на койтое подложен лидерът на партията г-н Николай Бареков през последните няколко дни,след като обяви публично, че разполага с документи за тъмни моменти в биографията на бившия български премиер Бойко Борисов.

Членовете на ББЦ от черноморската организация се противопоставят на мощната атака срещу партията и нейния лидер, която цели съзнателно размиване на основните въпроси, свързани с миналото на Борисов, и насаждане на страх в обществото, че всеки, който дръзне да е опонент на ГЕРБ и неговия лидер – ще бъде мачкан и унижаван.

Сигнали могат да се подават както по пощата на адрес: Варна, 9000, бул. „Приморски“39, офис на ББЦ, както и на e-mail:bbc.varna@gmail.com. Желателно е сигналите да не са анонимни.

Сигнали могат да се подават както по пощата на адрес: Варна, 9000, бул. „Приморски“ 39,офис на ББЦ, както и на e-mail: bbc.varna@gmail.com.

Желателно е сигналите да не са анонимни.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/reporter/66085.html

Онази вечер, 21,30, е имало “случайна” среща между БМБ и Том Пийбълс на която са му припомнили и с аудио запис, какви разговори е водил преди месец в Waldford hotel във Вашингтон!

На село, в Пиринска Македония, когато някой се изхвърли за нещо, което се знае, че не може да свърши, му казват “Голем праз!”.  Туй по повод просветлението на Боко, че герберастите повече няма да влизат в пленарна зала, въпреки че вчера БОСТАН изглеждаше непоклатима.

Нищо, че другата половина от коалицията БОСТАН, лицето Местан, твърди, че до понеделник имало още време и другата половина Боко, можела да размисли!
Онази вечер, 21,30, е имало “случайна” среща между БМБ и Том Пийбълс(който трябва да знае, знае кой е той), на която са му припомнили(включително с аудио запис), какви разговори е водил преди месец в Waldford hotel във Вашингтон и какво следва, ако не изпълни поетите от него ангажименти да изолираТ ДСП.
Малко след това е имало обаждане от Бон със същото послание.
Затова, рано-рано сутринта търча при Михов, да се обяснява, че вчера е станала грешка и се изнасят от парламента!
Голем праз!

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

Source Article from http://afera.bg/mishena/66035.html

Наглост! Юлий Москов: „Бойко Борисов не знаеше какво е СИК!”. Дясната ръка на бай Миле: Бойко Борисов отговаряше лично за каналите за хероина от Турция, който се сменяше от тук с каптагон и синтетична дрога!

По Нова телевизия, която не била на Бойко Борисов, Юлий Москов в пламенна невчасова реч в защита на Бойко Методиев Борисов изрече наглото: „Бойко Борисов не знаеше какво е СИК!”. Москов, понеже бил „журналист” ходел в кабинета на Васил Илиев и там видял Нора Ананиева, а Бойко Борисов, горкия, изобщо не знаел какво е СИК, а завършил човечецът школата в Симеоново…

С Юлий Москов изобщо няма нужда да се занимаваме, поради нивото на тъпа пропаганда.

Припомняме показанията на Васил Костов – Кеца, приближен до бай Миле, дадени в съда по делото „килъри”. НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е ОБРАЗУВАЛ ПРОВЕРКА ПО НЕГОВИТЕ ПОКАЗАНИЯ, ВЪПРЕКИ НАСТОЯВАНЕТО МУ:

„Съдът дава възможност на подсъдимия Васил Костов да дава обяснения.

Подсъдимият Васил Костов: Аз искам да разкажа за Бай Миле, понеже съм му бил охранител и за групировката СИК, за всички босове от СИК, включително и за Бойко Борисов преди да стане Главен секретар какви са му били отношенията. Не е смешно, защото аз му бях охрана на Бай Миле и съм бил свидетел на разговори и на срещи на Бай Миле и на други, които някои от тях са починали, други са живи. Искам да разкажа отношенията на премиера Бойко Борисов с групировката СИК. Ще започна не знам от къде. Ще започна първо, че повече от разрешителните на оръжията, особено на охранителите на Бай Миле, бяха на фирмата на Бойко Борисов, на охранителната фирма “Ипон”, аз я знам коя е. Нямам нищо против правителството, нищо против партия ГЕРБ да говоря това, даже съм се.

СЪДЪТ УКАЗВА на подсъдимия Костов в обясненията си да се придържа към факти и обстоятелства по делото, които се изясняват, установяват и проверяват по настоящото дело.

Подсъдимият Васил Костов: Добре. Виждал съм Бойко Борисов, Сретан Йосич, Бай Миле, Стоил Славов и не съм на сто процента сигурен, но мисля, че и Венци Стефанов в сладкарница “Виенски салон”, която се намира на паметника “Левски”. И доколкото в последствие разбрах тоя Виенският салон май е бил на Венци Стефанов. В последствие разбрах, че там се обсъждало от групировката всеки от босовете да съберат пари да подкрепят Бойко Борисов да стане някакъв главен в полицията, не разбрах добре, в последствие разбрах какъв става, и да му се закупи с тия пари, да му се уреди висок чин. Това е едното. Бил съм. Да продължавам ли?

СЪДЪТ УКАЗВА на подсъдимия Костов да дава обяснения във връзка с факти и обстоятелства на делото, предмет на проверка и установяването им по настоящото дело.

Подсъдимият Васил Костов: Аз искам да разкажа за моите отношения, нали все питат “Бай Миле, Бай Миле”, и аз искам да разкажа за Бай Миле, искам да разкажа и за другите. Бил съм на срещата след убийството на Поли Пантев.

Съдът: Въпросът за Бай Миле и неговото отношение не са предмет на разследване тук.

Подсъдимият Васил Костов: Ами ще ви кажа. Ще се обърна и ще Ви кажа, че от тия всичките подсъдими единствено познавам Петър Стоянов, а ме вкарват в някаква група, едва ли не, че с Янко съм бил не знам какъв, и с тоя, и с оня и т.н. Нека да се изкажа.

Адвокат Анадолска: Господин Председател, може ли само да кажа нещо. В момента дава обяснения подсъдимият. Цял ден слушаме свидетелски показния за всякакъв вид убийства.

Подсъдимият Васил Костов: И говорим за пет години назад.

Адвокат Анадолска: Подсъдимият иска да каже това, което е слушал днес, и което провокира тези частични обяснения. Не знам дали неговите са извън предмета на доказване, след като цял ден слушахме за всякакви други неща, което означава, че би могло да продължим да слушаме и това, което той има да каже, включително за Бай Миле, както каза прокурор Петрова, което е на първа страница на обвинителния акт. Значи, той е може би много по-близо до предмета на доказване, отколкото беше свидетелят. Много моля да дадете възможност на моя подзащитен да обясни това, което иска да обясни, защото аз не случайно казах, че после може да се наложи провеждане на очна ставка именно със свидетеля, който отстранихте от залата.

Подсъдимият Васил Костов: Бил съм пряк свидетеля на срещата между босовете на СИК, няма да ги изреждам, те се знаят кои са, когато се разпределяха, след убийството на Поли Пантев. Бяха всички в Японския хотел и се караха за парите му. Ставаше въпрос за 80 или 100 милиона долара. Тогава Женята и братя Пехливанови не даваха повече от 10 милиона. В последствие разбрах, че Бойко Борисов има бригада, не група – бригада, която все някак си ще се разберат там, ще се оправят, ще се натиснат, ще ги натиснат тези тримата и ще си вземат парите. Чувал съм, това ще си го запазя за впоследствие, и много по други разговори за Бойко Борисов специално. За каналите да кажа. Бойко Борисов му бяха на него, той отговаряше лично за каналите за хероина от Турция, който се сменяше от тук с каптагон и синтетична дроба. Синтетична дрога се изпраща тук и каптагон, а влизаше хероин. Той имаше проблеми тогава за тези канали с Косьо – Самоковеца. Беше взето, знам в коя къща, кои хора са присъствали, се взе решение някак си да се оправи проблема с Косьо – Самоковеца. Трябваше да се оправи и проблемът с Мето Илиенски, а Бойко Борисов не знам там какви отношения е имал – по-близки, по- преки, той се застъпи тогава за Мето Илиенски. И много други работи мога да Ви разкажа – за Бай Миле, и за групата СИК, и за премиера и т.н. Мога да Ви кажа другото. Защото премиерът, тогава Бойко Борисов, идваше постоянно с един мой градски, който в момента всички го знаят какъв е на премиера и къде се намира в момента, за потвърждение, мой градски от Червен бряг, макар че аз не съм от Червен бряг, какви са му отношенията на този човек с Бойко Борисов, нали примерно, ако нещо съм се объркал и не е бил Бойко Борисов. От къде знам, че е бил Бойко Борисов и съм го виждал. Мога да Ви разказвам до утре още, ако Ви интересува. Искам да потвърдя за пореден път, че нямам нищо общо, освен с Петър Стоянов моите познанства и съм работил в неговата фирма. Другите въобще не ги познавах до обвинението, до процеса. И така. Преди това нито съм ги знаел, нито съм ги познавал. Благодаря Ви!”

Afera.bg

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/66030.html

Приятелите ми плачеха,защото Илиана Беновска премаза кученцето им,а въпросната бе извикала КАТ за щетите, които нанесло кученцето на джипа и, когато го размазала…

ПОРЕДНАТА НАГЛОСТ И ЖЕСТОКОСТ. ДНЕС КУЧЕТО НА ПРИЯТЕЛИ БЕШЕ ЗВЕРСКИ БЛЪСНАТО ЗАД РУСКАТА ЦЪРКВА И РАЗМАЗАНО НА МЯСТО….ОТ ВИДНА СТОЛИЧНА ЖУРНАЛИСТКА..ИЛИАНА БЕНОВСКА…
В ЕДНО СЕ УВЕРИХ,ЧЕ ПРОСТАЩИНАТА И БЕЗСЪРДЕЧИЕТО НИТО ЕДНА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ДАДЕ,ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ НАЗУБРЯТ,АКО НЕ СА В СЪРЦЕТО ТИ,А И КОЛКОТО УСМИВКИ И ЛИЦЕМЕРНИЧЕНЕ ДА СЕ СИПЯТ ПРЕД КАМЕРИТЕ,АКО ОТ ВЪТРЕ СИ КУХ И ПРАЗЕН,ТАКЪВ СИ СИ И В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ.
НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ…ЧОВЕК СЕ РАЖДАШ……..

Обадиха ми се преди 2 часа,мои приятели,силно разстроени и плачещи,защото трупчето на кучето им лежало на пътя размазано от джип,а те нямаха сили да го приберат.
Помислих си,поредния простак. Изхвърчах като луда и какво беше учудването ми,когато отивайки на мястото на произшествието видях там виден столичен журналист…
Убедих се за пореден път,че човещината и имиджа нямат нищо общо.
Съзнавам какво пиша в момента,защото много добре разгледах профила на ИЛИАНА БЕНОВСКА.
ДА…ИЛИАНА БЕНОВСКА,с претенции за много известна,с цели 3 200 последователи.
Явно това изобщо не и е попречило да прегази с джипа си кучето, което е порода джак ръсел и което не тежеше повече от 4 килограма.
Приятелите ми плачеха и не знаеха какво да направят,защото бяха много отчаяни,а въпросната стоеше,гледаше нагло и ехидно през мен и беше извикала КАТ,за да пише протокол за щетите,които нанесло кученцето на джипа и когато го размазала…
Безжизненото му телце с размазан череп лежеше в локва кръв и мозък на метър от краката и,а наглата гад дори не трепваше. Гледаше ме нагло и ме попита имам ли изобщо някакво образование. В това време дойдоха и хората от застрахователната и агенция,за да огледат скъпоценната и кола,а тя се поинтересува къде са органите от 5-то районно на които да подаде жалба за счупения и фар срещу собствениците на кучето,които само стояха неадекватни и смазани,държейки и три месечното си бебенце,а аз звънях на погребални агенции за животни,които да приберат кучето им…………………
Пред погледа на около 20-тина полицаи пристъпих към нея,за да я попитам има ли деца и как би се почувствала,ако някой размаже детето и пред погледа и,а после притеснено описва щетите по джипа си,а ИЛИАНА БЕНОВСКА ми отговори,че това било някакво си куче…………….и,че с какво право съм я доближавала,,такива лицемерни жалки твари просто ме отвращават дълбоко,естествено не ме удостои с поглед,а камо ли да ми отговори………….
След това,когато вече беше написала подробната си жалба срещу приятелите ми,просто се качи на джипа си с ехидната си нагла усмивка на уста,която нито за миг не откачи от лицето си и си отпраши необезпокоявана……………
В ЕДНО СЕ УВЕРИХ,ЧЕ ПРОСТАШТИНАТА И БЕЗСЪРДЕЧИЕТО НИТО ЕДНА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ДАДЕ,ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ НАЗУБРЯТ,АКО НЕ СА В СЪРЦЕТО ТИ,А И КОЛКОТО УСМИВКИ И ЛИЦЕМЕРНИЧЕНЕ ДА СЕ СИПЯТ ПРЕД КАМЕРИТЕ,АКО ОТ ВЪТРЕ СИ КУХ И ПРАЗЕН,ТАКЪВ СИ СИ И В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ..
НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ……………..ЧОВЕК СЕ РАЖДАШ…………….
снимки на трупчето на кучето нямах сили и да направя даже,просто гледката беше ужасна……….а днес наистина всичко ми дойде в повече…………..

Веселина Николова

 

Source Article from http://afera.bg/skandalno/66025.html

ЦАЦАРОВ, АФЕРА МОЛИ, ДА РАЗРОВИШ ВЪВ ВРЪЗКА С АРЕСТИТЕ НА „СИГМА”, ИМАЛО ЛИ Е МАНИПУЛИРАНО РАЗСЛЕДВАНЕ ПРЕЗ 2002 ЗА ЧЕНГЕТА, СВЪРЗАНИ СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ!


ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВСЕКИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА И ЗНАЕ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДА Е ГОТОВ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ ОТ СЛУЖБИ, МВР И СЛУГИНСКИ МЕДИИ

Каква „хармония” е настанала тези дни! Всички генерали, докоснати във времето до лицето Бойко Методиев Борисов, реват гороломно в един глас, че НАМА НИЩО, НИЩИЧКО, И ЗАПЕТАЯ ДОРИ за причастността на Борисов към мафията и симбиозата им с български и чужди спецслужби. В лайняно жълти сайтове, имащите се за „топ” ченгета, пищят – нищо няма за Борисов, нищичко, което трябва да означава, че той е чист като ангел. Срещу всеки, който притежава документи, уличаващи лицето Бойко Методиев Борисов в ЗЛОВЕЩИ МРЪСНИ ТАЙНИ, свързани с Прехода, и които обясняват ВСИЧКО, ЗАРАДИ КОЕТО СЕГА СЕ ГЪРЧИМ, е впрегната машината на спецслужбите, МВР и слугинските медии, които са под АБСОЛЮТНИЯ КОНТРОЛ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Source Article from http://afera.bg/mishena/66019.html

ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВСЕКИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА И ЗНАЕ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДА Е ГОТОВ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ ОТ СЛУЖБИ, МВР И СЛУГИНСКИ МЕДИИ

Каква „хармония” е настанала тези дни! Всички генерали, докоснати във времето до лицето Бойко Методиев Борисов, реват гороломно в един глас, че НЯМА НИЩО, НИЩИЧКО, И ЗАПЕТАЯ ДОРИ за причастността на Борисов към мафията и симбиозата им с български и чужди спецслужби. В лайняно жълти сайтове, имащите се за „топ” ченгета пищят – нищо няма за Борисов, нищичко, което трябва да ни пласира манипулацията, че той е чист като ангел. Срещу всеки, който притежава документи, уличаващи лицето Бойко Методиев Борисов в ЗЛОВЕЩИ МРЪСНИ ТАЙНИ, свързани с Прехода, и които обясняват ВСИЧКО, ЗАРАДИ КОЕТО СЕГА СЕ ГЪРЧИМ като народ, е впрегната машината на спецслужбите, МВР и слугинските медии, които са под АБСОЛЮТНИЯ КОНТРОЛ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Дежурният Яне вади листчета, смехотворни като битието му „от уволняващ Борисов до негов верен паж”. И никой не задава въпроси на Яне: имаше ли той финансови отношения с Алексей Петров и Цветан Василев?

Всички хукват по „дирята” Янева и образуват проверки, вадят хора от къщите им и ги разнасят за разпити като куфари под „благовидното обяснение”: „образувани са проверки по ВСИЧКИ сигнали”.

Ако главният прокурор образуваще така прилежно проверки върху най-сериозните разследвания на АФЕРА например, еша му нямаше да има.

Обаче.

Слугинските телевизии, които никак, ама никак не са под контрола на Бойко Борисов, бълват пропаганда, като че сме във времето на „Говорить Москва”.

В същото време МВР-то на Цветлин Йовчев /разбирай личната капия на Борисов и троянски кон на правителството „Орешарски”, както и личната капия на Стоян Денчев/Доган/, Светлозар Лазаров – Чичовото, който бързо забрави кой го бетонира пет години като главен секретар и вече е спазарил НЕмахането си от Борисов, ако той се върне на власт, и всички знайни, и незнайни „генерали” създавали, повивали и чистели акитата на „нашето момче” и „кучия син” /според американците/ лъжат, лъжат, лъжат, лъжат, лъжат – само в името НЕ на националната сигурност, а на това да опазят и този път Борисов от онази смъртоносна истина, която ВСИЧКИТЕ знаят.

От близо година АФЕРА е поставена на същия пангар. Е, по -„изискано”, така да се каже. Тотална преса под формата на опити за контрол, спец „активни мероприятия” и психо -терор и чрез завеждане на непрекъснати дела, поръчани на определени слуги. Янето, разбира се, и той е на линия.

Бареков, какъвто и да е, и който каквото и да си мисли за него, в момента е поставен под тотална обсада и отвсякъде го гърмят с картечен откос.

Когато службите се заемат да те мачкат, питайте Алексей Петров, бившия шеф на контраразузнаването Рашко Зайков, Велин Хаджолов, които преди пет години описаха схемата как се ЕЛИМИНИРА НЕУДОБНИЯ, КОЙТО ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА АМФЕТАМИНОВИТЕ ПРОДАЖНИ СПЕЦЧЕНГЕТА, КАК СЕ ЕЛИМИНИРА НЕУДОБНИЯ ОПОНЕНТ, КОЕТО БЕ ПОЛИТИКА ПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Защо никой не води война срещу СИМБИОЗАТА, А ТРЕЩИ НЕПРЕКЪСНАТО СРЕЩУ БАРЕКОВ? ЗАЩОТО, ТАКЪВ, ОНАКЪВ, ЕДИНСТВЕНИЯТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА, КОЙТО ВОДИ ИСТИНСКА ВОЙНА С ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ТОЧНО БАРЕКОВ.

А страшната истина е, че и по времето на правителството на Орешарски спецслужбите и МВР – тези лостове на преса, както и огромна част от прокуратурата, продължава да служи на Бойко Методиев Борисов.

Внимание! Внимание!

Това искат да ни кажат! Дори един, иначе „фин” спец като Иван Драшков си позволи директно да заплаши всеки, който се занимава с ДС. Направи го в жълт сайт, но заплахата му бе зловеща. Само, който не знае кой е „кръга Драшков”, той може снизходително да се разсмее.

А спецченгеджийските пинизи са точно такива – най-знаковите послания минават обикновено в най-долнопробна медия.

Посланието е – ЗАМЪЛЧЕТЕ ЗАВИНАГИ! ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ МРЪСНАТА ЗЛОКОБНА ИСТИНА ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ, ЩЕ ВИ ЗАМЪЛЧИМ НИЕ. ЗНАЕМ КАК. ДАЖЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИМ И ЗАВИНАГИ. ПРАВИЛИ СМЕ ГО ТОЛКОВА ПЪТИ.

На финала ще ви кажа нещо, което не трябва да правя, ако имам инстинкт за самосъхранение.

Видях с очите си някои от документите, които притежава Николай Бареков. Има особен един, който е ПОТРЕСАВАЩ. И НЕ Е ФАЛШИФИКАТ. Това ви го казвам аз, която години наред се ровя в подобни документи.

Онова, което прочетох там, неуважаеми генерали, ме остави без глас.

Аз, обръгналата на всякаква гнилоч, с която се занимавам покрай професията си, прочитайки само две страници, с очите си видях целия кървав, мръсен сценарий, наречен българска евро-демокрация. Разчетох онова, което НЕ българските служби, а ЧУЖДИТЕ, предоставили го на българските, бяха ЗАКОВАЛИ.

Погледнах Николай Бареков в очите и го посъветвах да не дава този документ. Защото за всичко онова, което беше написано там, СЕ УБИВА, БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО!

Някога може би ще му дойде времето.

Николай само отрони, че продължава битката и няма да се откаже.

Този живот е за смелите, му отвърнах.

Толкова.

Тази нощ ще сънувам кошмарните „онези два листа” за една извънредна оперативна ситуация, от която оставаш без дъх от омерзение.

А вие, „телевизионни генерали”, продължавайте да лъжете.

Лъжете!

Лъжете!

Лъжете!

Винаги е имало за вас и ще има пържолка от Бойко Методиев Борисов.

Онези от нас, които няма да замълчат, да се готвят – когато решат да те ЕЛИМИНИРАТ, НЕ ВИНАГИ СТАВА С КУРШУМ.

В МОМЕНТА ТОВА ПРАВЯТ С ВСЕКИ, ДРЪЗНАЛ ДА ПОПРЕЧИ НА ОБЩАТА ИМ ИГРА С БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Веселина Томова

Колаж: Ивайло Ангелов, „Сила”

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/66012.html