Месечни архиви: май 2014

ЗАДЪРЖАНИЯТ ПОЛИЦАЙ ОТ ВАРНА: „НАТОПИ МЕ ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ”, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЪМ ПРИЯТЕЛ НА ПЛАМЕН ЦОЛЧОВСКИ!” ЦОЛЧОВСКИ Е СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

 

Варненският районен съд остави в ареста варненския спецполицай Павел Илиев от СПООР, съобщава www.varna.topnovini.bg Пред сайта Илиев прав текст казва, че е бил натопен от шефа на „Вътрешна сигурност” Валентин Тренев – „Ебати”, заради негативното отношение на „Ебати” към бившия шеф на „Вътрешна сигурност” Пламен Цолчовски, с когото Павел Илиев бил приятел.

Topnovini.bg разкри първи петък, че на Илиев е повдигнато обвинение за съучастие в измама при сключване на сделка за продажба на два мобилни апарата /б.р. – изумителна акция на „Вътрешна сигурност – Ебати”, а?!!!!/. Престъплението било извършено на 23 октомври 2013 година в магазин “Германос” в мол “Варна”.

Попитан дали се чувства натопен, спецполицаят заявява, че делото срещу него е скалъпено от настоящия директор на “Вътрешна сигурност” към МВР-Варна Валентин Тренев, известен с прякора Ебати (вижте видеото на http://varna.topnovini.bg/node/516728

Причината полицейският шеф да нарочи Илиев се дължала на близките му отношения с предходния директор на “Вътрешна сигурност” Пламен Цолчовски, който бе принудително пенсиониран от бившия вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов. Впоследствие Цолчовски сигнализира за отказа на Цветанов да обезпечи с подслушване разследването срещу шефа на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров, за което бившият министър бе осъден на 4 години затвор от Софийския градски съд.

Цолчовски е един от свидетелите срещу Цветан Цветанов.

В съдебната зала стана ясно, че срещу 35-годишния спецполицай се води още едно досъдебно производство – за аналогично престъпление. По всяка вероятност обвиняемият е снабдявал с лични данни извършителя Михаил Великов, вече осъждан, който обаче към момента е само свидетел по делото. “Нищо по-корумпирано не съм виждал от това – да се използват зависими лица. Какви обещания е получил този свидетел, за да не стане обвиняем”, попита защитникът на полицая адвокат Недков, но от прокуратурата не отговориха на този въпрос.

Защитата поиска от съда да наложи по-лека мярка на обвиняемия, “парична гаранция” или “подписка”, тъй като той се грижел сам за болната си и безработна жена и за малката им дъщеричка. Чистото съдебно досие и 20-те награди, които е получавал за професионалната си работа по залавяне на опасни престъпници, също бяха изтъкнати като довод за налагане на по-лека мярка за неотклонение.

Вместо да се занимава с кокошкарски поръчкови акции за два мобилни телефона, Тренев – „Ебати” незабавно трябва да отговори на въпросите поставени от АФЕРА в ексклузивна наша публикацияЕКСЛУЗИВНО! „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ЗАЩО ПРОСПА ДОГОВОРКАТА МЕЖДУ ПОЛИЦАИ НА ВИСОКО НИВО И ЛИЦАТА, КОНТРОЛИРАЩИ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО И ПРОСТИТУЦИЯТА НА „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ”!

Afera.bg

На снимката: Шефът на „Вътрешна сигурност” – Валентин Тренев – „Ебати”

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/62279.html

ПОТРЕС! „МВР – ПУЙЧЕТО” С БЕЗУМЕН ПИАР „ХОД”: СВОДНИК – СМЕШНИК ХВАЛИ ДИРЕКТОРА НА ВАРНЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ: „ТОЙ СИ ЕБАЛ ФАРА ТОЗ!”

 

Саморазгромяващ ход предприе новият временен шеф на ОД на МВР – Варна, кадър на „профито” Цветлин Йовчев – Николай Калчев – Пуйчето, активирайки дописници, слугуващи на ченгетата по поръчка. За целта е заето пространството от цяла страница в жълт вестник със смехотворното заглавие: „Направиха Пучето шеф в МВР, защото ме закова и разкри терориста в Сарафово”. Това го казва някой си „култов” сводник Малин Конаров.

Дописникът, известна G-точка на полицията, пресъздава образа на шефа на ОД на МВР – Варна Пуйчето, който едва ли не бил заловил „терориста от Сарафово”, а „култовият” сводник, който бил хванат, щото давал секс обяви във вестника е внушен едва ли не като боса Веско Жеков.

Да те хвали измислен „култов” сводник е жестоко попадение на „МВР – Пуйчето”.

Ето какви ги реди големия престъпник, който бил „заковал” Пуйчето:

Идваше в килията и ме разпитваше така, че всичко си казвах. Той такива въпроси ми задаваше – от много далече, че се обърквах и сам се издавах…Точно той разкри терориста! Аз му предоставих информация, дадох му записите от камерата, където беше моя „офис”! Само заради цялата тази работа са го повишили…./б.а. впрочем, Пуйчето идва като шеф на ОД на МВР – Варна от семплото място началник –група в Трето РУП/…Тоя е страшен, брате! Аз имам чувството, че е ме е снимал, докато с жена ми се ебем. Ама иначе не е някакъв да прави курвенски номера, много принципен, разбираш ли…. Абе, сложи диска в компютъра и пусна говора – всичко, което съм говорил за моите далавери. Той си е ебал фара тоз! Имал съм среща с клиенти в 12 часа пред дискотеката, а Пуйчето и той бил там! Тоз не спи, брат! Той е страшилище!”

За да бъде идиотският пиар на Пуйчето „по-достоверен” шефът на варненската вътрешна дирекция на МВР Николай Калчев – Пуйчето дава дори изявление за жълтия вестник, но сам се прецаква като изрича, че на въпросният „култов” сводник фантазията му е много развинтена: „Той си излежа присъдата. Даже ме потърси, искалда ставаме приятели…”.

АФЕРА предлага навътрешният министър Цветлин Йовчев да нареди със заповед въпросното пиар –упражнение за въздигане на имиджа на Пуйчето да бъде качено на сайта на МВР, за да послужи като нагледно четиво как МВР е превърната в истинска лудница.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/skandalno/62274.html

ТО БИВА ПРОСТИТУЦИЯ – БИВА, АМА ТОВА В ГЕРБ НАПРАВО МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ

 

Кой е тоя герберски трол Noveli Zareva, че цяла сутрин да ми трови кафето, бе. Дай я тая Noveli да позабриша офиса с нея, че взе да ми писва от тоя герберски бардак. То бива проституция – бива, ама това в ГЕРБ направо ми идва в повече.

Новели – кой си кръщава дете Новели, че да й обръщаме внимание на тая парцалеса, дето ме плаши с носа ми. Ако я пипна за куйрука, свет ще й се овърти, още преди да си е измислила следващия статус. Новели. Кажи и Новели, ГЕРБ, Боко и не ги обиждай повече.

Нора Стоичкова

 

Source Article from http://afera.bg/skandalno/62269.html

НЕМСКИЯТ АДВОКАТ НА ЦВЕТАНОВ И САМИЯТ ЦВЕТАНОВ – КЪДЕ, КЪДЕ, КЪДЕ? ЕСТЕСТВЕНО ПРИ ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ!

 

Немският адвокат на бившия вътрешен министър с особената форма на главата рече в интервю за Любица Кулезич, че имал „доверен източник”, който му рекъл, че съдът бил под натиск от БСП за да осъди Цветан Цветанов. Немският адвокат Ул говореше и използваше терминология на лице, работещо за службите. Нямаше кой да попита немеца защо не е сезирал прокуратурата като има „доверен източник”.

Любица Кулезич освети пък „доверения си източник” жълтия сайт на Недялко Недялков като съюзник в битката и за спасяване на „редник Цветанов”, цитирайки лъжлива публикация за съпругата на съдия Тони Гетов.

Цветанов „ексклузивно” цъфна при Любица Кулезич, за да ни обади, че нямало да подаде оставка, защото „аз съм невинен”.

„Невинният” Цветанов се похвали, че му се обадили от Съюза на репресираните да го поканят като виден „репресиран” при „политически процес”.

ГЕРБ нямали медии ли? Айде бе, господин Борисов!

Завърташ на bTV – дежурните по ГЕРБ линия – Беновска, Колтуклиева и Мира Радева. Обръщаш на Нова тв – Любица Кулезич с Цветан Цветанов.

Все „невинни”. И мълчащи като задните си части, когато същият този Цветанов вкарваше невинни в арестите и бе превърнал държавата в поръчкова наказателна джандарщина.

Кой да ги работи наркомрежите сега?!, изцепи се Цветанов, когато Любица Кулезич усърдно прилежно му зададе въпрос знаел ли, че по изборите били употребявани пари от нарко бизнес. Единственият „невинен”, който може да залови всички нарко – мрежи очевидно трябваше да  разберем, че е … Цветанов, ах, недей.

Цветанов направо отряза главата на окръжния прокурор на Варна Владимир Чавдаров и своеобразно призна, че е негова капия, след като изрече, че от „ръководството на софийската прокуратура” имало скандал върху ръководството на варененската прокуратура, за да не били разследвали сигналите за купуване на гласове от миналата година.

Сигнал, написан, впрочем, от близки креатури до лицето с влошено психично състояние Янко Станев, работещ рамо до рамо с ГЕРБ.

Такиви ми ти работи при Любица Кулезич. Българският „адвокат” на Цветанов.

 

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/skandalno/62264.html

БОЙКО СИ ПОПАДНА НА МАЙСТОРА!

 

Грандиозен скандал се заформи по-рано днес. Бойко Борисов слуша интервюто на Таско Ерменков по БНТ, след което “сърце му юнашко” не издържа и се намесва – грубо, както играе мач в махалата; с бутонките в глезените.

Малка подробност, за която Борисов явно не подозира: Таско Ерменков не е банкянски* шоп, а е рокер, който кара мотор “Сузуки Булевард”, щатска версия. Т.е. Бойко си попадна на майстора!

Изнервянето му си личеше не само по стойката, дори не и по движенията на тялото, а най-много по това как се фръцна и си тръгна с репликата ” Аз отлитам, нали знаеш, орел до. . .не стои.” За по-младите, това е от един виц** от времето на социализма, много популярен в… Банкя! Парадоксалното е, че всъщност вицът е антимилиционерски, т.е. срещу бащата на Бойко, че и срещу самия Бойко, който – както знаем – е бил служител на МВР.
Самият факт, че Бойко се спасява с такъв виц може да ви подскаже колко изнервен е бил, защото е почувствал, че губи “битката” (за загубата на битката вижте пак посоченото под линия интервю).
Основният проблем на Бойко Борисов е друг:
Вече втори поред избори уж печели, а пък… не може да влезе във властта. Димитър Ганчев обяснява*** със сухите закони на математиката защо това е така, а за онези от вас, които не обичат математиката, има нещо много просто и то е развито от двама души, които нямат нищо общо помежду си, не споделят едни и същи политически позиции, така че няма как да бъдат заподозрени в каквото и да е съглашателство, задкулисни сделки и т.н. Това съм го писал и аз през последните години, като съм го адресирал и към БСП, които мислят, че са загубили всички избори, освен президентските, когато Първанов бе кандидат. А то е нещо просто: в България за последен път една партия е успявала да вкара повече от 120 депутата през вече далечната 1995 г. И знаем как свърши това управление през 1997 г.: с финансова криза, с обезценяване на лева, с въвеждането на Валутен съвет. От 1997 г. насам в България НИКОГА една партия не е получавала достатъчно гласове, за да има мнозинство в Парламента. Сега ще кажат някой “Ами ГЕРБ?” Не, и ГЕРБ нямаше мнозинство.
Ето какво казва проф. Михаил Константинов:
“Предсрочните избори вероятно ще се случат, но не защото резултатът от евровота е катастрофа за БСП или пък супер успех за ГЕРБ. Двете последните неща не са верни. Аз тук имам едно листче с едни данни, мога даже да ги спомена накратко, откъде се вижда, че резултатът на БСП е съвсем среден за последните й участия. Нещо повече – той е по-добър от 2009 година като процент. Вярно, че ГЕРБ има по-добър резултат, затова има и един мандат повече. На БСП и на ДПС резултатите абсолютно съответстват на двата предишни евровота. Тоест те си запазват и влиянието, и евромандатите. Ще има нови избори, ще има нов парламент и нов кабинет, ако тези структури в момента престанат да работят. Ако те по някакъв начин тръгнат да работят избори може и да няма.
И още от него:
“Суверенът е добре да запомни едно нещо, което стана кристално ясно последната година. Първо изборите са нещо, което дава мандат 4-годишен за управление на спечелилите. Сега, ако те много се издънят, тогава естествено суверенът си иска отново властта. Но ако те не се издънят, или ако протестите не са убедителни, както виждате те остават. И затова много ще помогне суверенът следващия път като гласува да мисли, не на другия ден да вика какво направих. Каквото е гласувал, това се е случило. Вие виждате, че във Франция и Англия в момента на първо място са националистическите партии. Управляващите са на трето място. Някой да е тръгнал да прави парламентарни избори там? Не, защото парламентът си има мандат, четиригодишен.”

А ето какво казва и лидерът на ДПС, Лютви Местан:
“За мен основният въпрос е, че България е обречена на коалиционни формати на управление на страната. Аз мисля, че разгърнах тази теза и преди изборите, сторих го и в нощта след изборите. Да, България ще се управлява от коалиционни правителства и коалиционността трябва да се осмисли не само от гледна точка на невъзможност да се състави еднопартийно управление, а защото е по-удачният формат, с оглед на тежките проблеми, които има да решава, което и да е българско правителство оттук нататък.”

Това е положението. На някои няма да се хареса. Но от тях не зависи волята на суверена, на народа. Просто народът НЕ ЖЕЛАЕ една партия да управлява страната.
Бойко Борисов не разбра това.
Краят на управлението му не дойде миналата година, а очевидно се задава тази година, защото изнервеността му е сигурен знак, че икономическите интереси си искат своето, а той не може да им го даде.
В този ред на мисли, атаките срещу Станишев, вкл. и от страна на самата БСП могат лесно да се обяснят със същите икономически интереси, които се чувстват застрашени. Но това е друга тема и можем да я обсъдим друг път.

________

* – За психологията на шопите като Бойко вижте моето интервю пред “Дарик”, публикувано в “Сега” под заглавие “Ако имаш чук, наоколо ще виждаш само пирони” (http://www.segabg.com/article.php?id=618643)
** – На една пейка седял един милиционер. До него седнало едно циганче. Милиционерът го погледнал строго и казал: “Къде се е чуло и видяло орел да седи до лай.о”. Циганчето станало и отвърнало: “Добре, аз тогава отлитам”.
*** – Виж “Изборна математика 2014″ (http://blog.mitko.com/2014/05/2014.html)

Вени Марковски

Veni Markovski

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/62260.html

СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПИПНЕ „БАСТУНА” ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ?

 

Какво СИМБИОЗНО единодушно мълчание! Ремонт на кабинета, нам си колко министри щели да бъде сменени – упражняват се един през друг журналята, с подадена контролирана информация, целта, на която е – или да изпържат някое име, което се задава, или да обслужат корпоративни интереси. Да сте чули някой да споменава, известният с прякора си в морските среди „бастун” Цветлин Йовчев?

Не. Няма и да чуете.

Нищо, че „спец” интригантът разказа играта на това правителство и следващия път Иван и Андрей няма какво да се туткат да търсят къртица. Боко им я предостави реалити на тепсия.

Никой не споменава името Цветлиново.

Никой.

Ни управляващи, ни опозиция, ни олигарси.

То така си е от самото начало, впрочем. Дори и „жожетата” мноооого притеснително гледат да заобикалят името на Цветлин Йовчев, понеже е авер на Боко.

МВР и службите в лицето на ДАНС са в пълен потрес, но кой го интересува истината? Е, ако тресне някой атентант, ще е винова АФЕРА.

Една година с вицепремиер Цветлин Йовчев и вътрещен министър – „Бастуна” БСП я докараха до катастрофа на избори, от които едвам оживяха.

Нататък с Цветлин Йовчев – може и изобщо да ги няма на картата.

Цветан Василев или Делян Пеевски?

Щяхме да питаме Драшков, ама не си вдига терефона, защото копае на селото на брат си.

 

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/mishena/62255.html

БОКИЧ, А АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЦВЕТАНОВ ЛИ ГО КАНОНИЗИРА?!

 

Бойко Борисов тези дни е в пълна истерия. Или има тежки нови любовни драми, или политическото му бъдеще е толкова цугцванг, че го кара да плещи глупост след глупост. За любовните драми се чува това – онова, но това не ни интересува, да му мислят котараците, но хистеричните кризи по отношение на присъдата, издадена над Цветан Цветанов нагледно показва що за „умници” начело с Бойко Борисов са се запътили отново да ни управляват.

Първо, адвокатът на Цветанов Менко оплю прокуратурата, после адвокатът от немско на Цветанов оплю съда, след присъдата Борисов в нервен срив направо изказа категорична квалификация, а не „обосновано предположение”, че съдът е поръчков и посочи директно поръчителя – БСП. За което, впрочем, ако бахме на Цацаров щяхме моментално да спретнем прокурорска проверка, за лъсне „компетентността” на Борисов по „поръчките”.

Днес Борисов вече в нова фаза: „След присъдата – Цветан Цветанов вече е канонизиран в ГЕРБ. Той е жертва.”

Цветанов канонизиран като Христос, вече ни идва в повече.

Бившият вътрешен министър с особената форма на главата пък след като премина през няколко шизофренични състояние – от тотално оплюване на съда, през мазнене колко вярва в съда и независимостта му, я докара дотам, че рече, че вече разбрал какво означава да си невинен и да те осъдят.

Тоя нагъл тип, който осъждаше невинни хора от парламентарната трибуна, наричайки ги убийци, и който раздаваше присъди от твефира на слугинските медии, посрани при управлението на ГЕРБ, се изкара като жертва.

Бокич, да те питаме така набързо, а да не би Цветанов да канонизира Алексей Петров? Или горнооряховските лекари? Или Николай Цонев? Или Дамбовците и знайни, и незнайни мишени, които бяха проснати по очи, само заради рекета на ГЕРБ упражнен към тях?

Дека беше тогава, бе, Бокич?

Да се загрижиш за правораздаването и за фашизма на ортака ти Цветанов?

Цветанов – канонизиран?

С Господ не си играйте.

Никак, ама никак не е здравословно.

 

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/62250.html

РПГ: ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ КАК НЕМСКИЯТ ДЕПУТАТ – АДВОКАТ НА ЦВЕТАНОВ РАЗДАВА ПРИСЪДИ В БЪЛГАРИЯ!

 

Четиригодишната присъда на Цветанов е най-нормалното нещо, което трябваше да се случи. Дори и тя да бъде изменена, фактът че той е осъден ВИНОВЕН остава! „Поздравления за съдия Гетов! Произнесената от него присъда за бившия вътрешен министър е напълно релевантна и отговаря на извършеното длъжностно престъпление. Цветанов се опита да застане над закона, но, за щастие, правосъдната ни система не го позволи. Именно това е нормалното!”, коментира председателят на „Движение за справедливост – РПГ” Николай Цонев.

„Не присъдата, а друго е притеснително – как може немският адвокат на Цветанов, който да не забравяме, е депутат в Германия, да си позволява да раздава присъди и критики в България. Адвокат Ул е публично лице, депутат в немския Бундестаг и е свързан с Европейската комисия. Неговото изказване е недопустимо и това е абсолютно вмешателство в Българското правосъдие. Нека Външно министерство си свърши работата и сигнализира Европейската комисия как един немски депутат раздава присъди в България! Ако български депутат направи подобно изказване в страна-член на ЕС, ще ни направят на нищо..”, сигнализира Цонев.

Afera.bg

 

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/62245.html

САЙТЪТ НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ИЗВЪРШИ МРЪСНА ПОРЪЧКА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. В ИЗБОРНАТА НОЩ ПЪК ЛЪЖЕ АНТОАНЕТА ЦОНЕВА КАК ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ МУ ОТКРАДНАЛ ВЕСТНИЦИТЕ!

 

Жълтакавият сайт на лицето Недялко Недялков, на което предстои дълго и протяжно пред съда да доказва какъв „журналистически авторитет” е, предвид фекалните жълти вестници, които е правил, изпълни мръсна поръчка на Цветан Цветанов. Недялковият сайт излезе с публикация: „Сензационно разкритие на ПИК! Съпругата на съдията, осъдил на затвор Цветанов, е зам.-посланик в Германия! Изпратена е в Берлин от БСП!, в което е излята помия срещу съдията, осъдил на четири години Цветан Цветанов, като е подчертано, че едва ли не на съпругата му е обещано от БСП да „получи втори мандат” в Берлин.

Според Недялковият сайт Албена Гетова, съпруга на съдия Тони Гетов била „пратена на престижна дипломатическа позиция в Берлин преди четири години от БСП”.

Само това изречение е пълна глупост, тъй като „преди четири години” съпоставимо към написването на публикацията означава – 30 май 2010 година, което пък означава, че по това време не управлява БСП, а ГЕРБ!

И няма как точно БСП да изпрати Албена Гетова на дипломатическа работа в Берлин.

АФЕРА провери, че написаното от Недялковият сайт е лъжа. Албена Гетова е била изпратена на работа в Берлин не от БСП, а от … ГЕРБ. Гетова е в добри отношения с Константин Димитров, който в момента е посланик в Лондон, а преди това е бил зам-външен министър по времето на управлението на ГЕРБ и на Цветан Цветанов.

Мръсната поръчкова лъжа на Недялковия сайт на практика разпространява лъжа в угода на бившия вътрешен министър с особената форма на главата и вместо да му изпише вежди, му вади очите. Защото очевидно длъжността, която заема съпругата на съдия Гетов, и то от времето на ГЕРБ, не му попречва да осъди Цветан Цветанов според закона.

„Впечатляваща е и бързината, с която Гетов проведе съдебните заседания и прочете присъдата, която според адвокат Менков е била написана предварително.”, хленчи още Недялковият сайт.

Впечатляваща е бързината на лицето Недялко Недялков като собственик на жълтия сайт, с който той застава зад амбразурата за да клейми „лошия съдия”, причинил болки и страдания на Цветан Цветанов.

Впрочем, верни съгледвачи на АФЕРА в изборната нощ след евровота са засекли разговор при среща в НДК между една от тамадите на „протестърите” Антоанета Цонева и лицето Недялко Недялков. Между тях се е разгорял емоционален разговор за това как Недялков обслужва щенията на Делян Пеевски.

Недялков заложил на традиционната си „теза”, че „когато водил борба заедно с Явор Дачков срещу Делян Пеевски” Цонева и останалите никакви ги нямало. Като какъв е водил битка Недялков, след като бяга като дявол от тамян пред съда, че е имал нещо общо с вестник „Галерия” тепърва ще става ясно пак точно в съда.

Недялков, за потрес на очевидци на разговора, заявил пред Антоанета Цонева, че бил в много лоши отношения с Делян Пеевски, защото „Пеевски ми открадна два вестника – „Уикенд” и „България днес”.

Поредната лъжа на Недялко Недялков е истински нагла, тъй като точно Делян Пеевски изкупува дела на Недялко Недялков във в. „Уикенд” и то за няколко милиона лева! Като как му е „откраднал „Уикенд”, вероятно ще бъде тема на следващо интервю в сайта на Недялков с „крадеца” Пеевски.

След изкупуването на дяловете на Недялковот Пеевски във в. Уикенд, според договерени отношения Недялков няма право да прави известно време вестник от типа на „Уикенд”. Именно поради тази причина, той крие лицето и името си, когато става бизнес партньор на Алексей Петров в създаването на в Галерия, което упорито отрича. И което тепърва ще трябва някак си да опровергае в съда при наличието на отсреещни брилянтни свидетели.

Подвизите на лицето Недялков днес постигнаха своеобразен рекорд и с дописка, с която охрачи и журналиста Иван Бакалов. Жълтакавото сайтче на Недялков възмутено изхрипа, че „Би Ти Ви си отглежда номенклатура!”, като реши, че трябва да оплюе Бакалов, защото го канели да коментира актуални събития като гост в студиото на БТВ.

Злобарската комплексарщина на сайтчето на Недялков бе толкова абсурдна, че надали се нуждаеше от коментар, но Иван Бакалов на страницата си във Фейсбук отговори на гнусната публикация така:Свърши. Цяла седмица бях в бТВ “Преди обед” при Деси да коментирам новините. И един колега Неделко, написал антрефиле, че бТВ си отглежда номенклатура – канели ме да коментирам по всички въпроси. Ами това са новините, бе пич – по всякакви въпроси. Два пъти му отказах да работя в негови издания, два пъти му отказах да стана и външен автор. По-рано, когато пишех в негови вестници, ме лъга за хонорари. Обещаваше нещо, после плащаше 2-3 пъти по-малко. Който се е запътил натам, да има едно наум.”

 

 

Afera.bg

 

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/62235.html

БОНЕВ: ЦЕЦО, ЗАЩИТАВАЙ СЕ САМ КАТО ГЕОРГИ ДИМИТРОВ!

 

ГолЯми страсти около присъдата на Цвъки. Всичко е на ниво първа инстанция. По най-доказаното дело го оправдаха, по второто го осъдиха повече, отколкото поиска прокуратурата. Мнозина се забавляват, че Цецо подслушвача, за което сега предстоят дела, е осъден за отказ да подслушва. И така се пропуска, че той е попречил на правосъдието да събере доказателства срещу негов предполагаем съучастник. В полза на когото е извършил присвояването, за което го оправдахавременно.

Но Цецо трябва отново да се замисли за защитата си. Единият глупак, чиито деди са говорели на немски само с конете си, направи международен скандал. Другият реши да се подиграва на прокуратурата, но беше изненадан от ефективната присъда.

Цецо, Цецо, ти си в началото на правната си кариера.

Предстои ти да се обучиш по трудния начин. Ето безплатен съвет. Защитавай се сам, пич, като Димитров. Ти поне имаш дар слово.

Богомил Бонев

Бивш вътрешен министър

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/62231.html