Месечни архиви: март 2014

ЕКСЛУЗИВНО! ШЕФЪТ НА ОД НА МВР –БУРГАС ПОИСКА РУШВЕТ. ДАДОХ МУ 20 000. СМАЧКАХА БИЗНЕСА НИ, РЕКЕТИРАЙКИ НИ ДА ВНАСЯМЕ „ГАРАНЦИОНЕН ФОНД” ЗА ГЕРБ!

 

В редакцията на АФЕРА се получи писмо от Мария Кузманова, което публикуваме дословно. То е пореден сигнал срещу шефа на вътрешната дирекция на МВР – Бургас Милен Димитров, който бе назначен от Цветан Цветанов и ГЕРБ, и който НЕ Е ПИПНАТ ОТ СЕГАШНИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ! АФЕРА настоява незабавно вътрешният министър Цветлин Йовчев да обясни защо продължава да държи на поста шеф на ОД на МВР – Бургас – лицето Милен Димитров!

Ето какво ни пише Мария Кузманова:

До преди пет години имахме проспериращ бизнес, живеехме спокойно и нормално. Всичко рухна, когато ГЕРБ дойде на власт и Милен Димитров стана шеф на ОД МВР Бургас. Тъй като отказахме поискания чрез Николай Филипов рушвет или просто рекет, попаднахме в графата “неудобни”.

Много бързо, посредством поръчкови ревизии, запори на сметки и сплашване на контрагенти, бизнеса ни бе отнет, а семейството смачкано.

Чрез поставено лице на Милен Димитров ни бяха предложени няколко оферти за работа, като за всяка искаха да внасяме “гаранционен фонд” в касата на ГЕРБ.

При поискан откровен рушвет лично за Милен Димитров ние отказахме да платим. Два дни след това в семейния ни дом, в дома на майка ми и в офиса на фирмата влязоха на обиск.

Съпругът ми беше обвинен в лихварство, пране на пари и данъчни престъпления. Престоя четири месеца в ареста.

При задържането му се появи отново поставено лица на Димитров и ми обясни, че за да улесни престоя в ареста и тъй като съпругът ми е на 62 години, и за да не му се случи нещо ми поискаха и дадох в ужаса си 20 000 лв. Бяха занесени лично на него!!

Когато съпругът ми излезе от ареста, си поискахме дадените в “гаранционния фонд” суми. Бяхме заплашени, че десет човека ще дадат показания срещу него за лихварство. Така и стана.

В момента е осъден на две инстанции в Бургас за лихварство единствено на базата на свидетелски показания! От както е в служба БОП Бургас, Димитров е лична охрана на Николай Филипов, както физическа, така и в бизнеса. Благодарение на това над Филипов до ден днешен е разпънат чадър. Единствено г-жа Валя Ахчиева се осмели да задава неудобни въпроси.

По времето на ГЕРБ тандема “полиция и кмет, съд и прокуратура” беше непробиваема машина са рекет и смазване на хора.

Все още Филипов е охраняван от действащи служители на БОП  Бургас. Имотното състояние на Милен Димитров е завидно за държавен служител. В града се говори упорито за шест апартамента!!! Въпреки многото сигнали до инспектората на МВР от адвокат Мутафчиева, която ни представлява по многото дела, отговор и ефект няма.

Спестила съм много подробности около делата и самото разследване, за да не Ви отегчавам. Ако имате интерес съм готова да ги предоставя.

Заради машинациите на този Милен Димитров живеем под наем и всички вкъщи сме на лекарства. Нямам какво да губя. Разчитам на Вас да продължите с разследването си.

Пропуснах да Ви напиша, че подставеното лице на Милен Димитров /този, който събираше „гаранционните фондове” и му предаде въпросните 20 000 лв./беше осъден в съкратено производство за измама в особено големи размери. Името му е Павлин Петракиев. Има и друга присъда за измами.

Та по това дело има доказателства за многобройни срещи и смс-и между Петракиев и Милен Димитров.

В същото време Петракиев е основен свидетел срещу съпруга ми!

Мария Кузманова”

Afera.bg

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/59324.html

ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ПОИСКА ДА КУПИ ПАМПОРОВО

 

Комисията за финансов надзор (КФН) забрани на Цветелина Бориславова да изкупи дяловете на миноритарните акционери в „Пампорово“ АД. Регулаторният орган стопира намеренията на фонда “СиЕсАйЕф” АД, чиито акции са собственост на Цветелина Бориславова и на фондацията й “Кредо Бонум”, за консолидиране на дяловото си участие в дружеството, което стопанисва два хотела и всички лифтове в зимния курорт.

С решение от 19 март тази година, КФН налага временна забрана за публикуване на търговите предложения за изкупуване на книжа на дружеството, установи проверка на BPost.bg.

От документите става ясно, че Бориславова е искала да придобие акциите чрез инвестиционния посредник „Карол“.

В решението на КФН се казва, че “СиЕсАйЕф” АД трябва да посочи кога и при какви обстоятелства е придобил необходимото количество акции, които му дават правото да отправи такава оферта към останалите акционери.

Финансовите надзорници искат и да се представят данни и за свързаното юридическо лице “Перла Мениджмънт” ЕООД, чрез което търговият предложител притежава акции от капитала на “Пампорово” АД.

Според КФН не са спазени изискванията за определяне на минималната цена за акция, доколкото котировката, предложена от дружеството предложител , е по-ниска от средната претеглена пазарна цена на тези книжа за последните 3 м. преди регистрацията на офертата. Експертите на комисията са преценили, че е необходима още информация около обосновката на предлаганата цена и проектът на търгово предложение следва да се допълни с подробно описание на методите, които са използвани за оценка на акциите.

След проверка в публичния регистър на независимите оценители се установи, че нито едно от лицата, които са изготвили ликвидационната оценка на „Пампорово” АД – Виолета Петрова Цачева и Адриана Цветкова Пенева, не притежава издаден от Камарата на независимите оценители в България сертификат за оценка на „Търговски предприятия и вземания”, който е необходим за изготвяне на оценка на търговски дружества по ликвидационна стойност“, пише в решението.

От КФН посочват, че Виолета Цачева може да оценява само на недвижими имоти, а Адриана Пенева – машини и съоръжения, но не й „Пампорово” АД като цяло.

“С оглед на това определената ликвидационна стойност на „Пампорово ”АД в представената експертна оценка, изготвена от горепосочените лица не може да бъде приета за коректно и обективно определена. Освен изложеното допълнително е взето предвид следното: След проверка на представените в коригираното търгово предложение изчисления по метода на „дисконтираните парични потоци” се установи, че при песимистичния вариант на прогноза неправилно е определена „Настояща стойност на терминалната стойност“, като вместо 14 820 000 лв. е посочена сумата от 16 561 000 лв. Вледствие допуснатата грешка при песимистичния вариант на прогноза е получена цена от 1,74 лв. за акция, вместо 0,67 лв., определената крайна цена по метода е 4,03 лв. за акция, вместо 4,39 лв.“, се казва още в решението на финансовите надзорници.

До подготовката на търговите предложения на Цветелина Бориславова се стигна, след като фондът й изкупи книжата на “Перла мениджмънт” ЕООД. Дружеството пък от своя страна е акционер в „Пампорово“ АД. В резултат на това “СиЕсАйЕф” вече има пряк контрол върху “Перла Мениджмънт”, а чрез него и непряк контрол върху “Пампорово” АД.

Дружеството стопанисва хотелите “Орловец” и “Перелик” в зимния курорт. То поддържа и всички лифтове и влекови съоръжения в едноименния курорт.

www.bpost.bg

 

 

 

 

Source Article from http://afera.bg/skandalno/59319.html

EКСЛУЗИВНО! СЕДМИЦА ПРЕДИ КАФЕТО С БОЙКО БОРИСОВ, ЛЮТВИ МЕСТАН ОБЯДВА В БИВШИЯ РЕСТОРАНТ „МОНТЕРЕЙ” С ЦЕЦКА ЦАЧЕВА

 

Легендите и масалите за „случайно” уреденото кафе между лидерите на ДПС Лютви Местан и на ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджали се срутиха катастрофално, след като АФЕРА разкри, че предната събота ПРЕДИ „случайната” засечка между Борисов и Местан в Кърджали, председателят на ДПС задушевно и напоително е обядвал с Цецка Цачева от ГЕРБ в ресторант „Модера”, бившият  ресторант „Монтерей”. Днес пък Лютви Местан почти интимно обядва в същия ресторант с министърката на спорта Мариана Георгиева, засече АФЕРА.

Както шекерено лъгаха ехалето, на 22 март в Кърджали Бойко Борисов и Лютви Местан „случайно” заседнаха на кафе в името на „толерантността”. Борисов обясни по-късно, че просто ей тъй на, понеже се били засекли в Кърджали при политическите си обиколки, много „случайно” рекъл – що да не изпием едно кафе с Местан. Местан пък литературно разясни „кафето” като нещо, от което никой нищо не разбра.

АФЕРА обаче разкри, че „случайността” е напълно умишлена и подготвяна от страна и на ГЕРБ, и на ДПС.

Предната събота, ПРЕДИ кафето между Местан и Борисов в Кърджали, председателят на ДПС Лютви Местан обядва задушевно и напоително с Цецка Цачева от ГЕРБ в ресторант „Модера”, бившият ресторант „Монтерей” в столицата. На масата са двамата, а на изумено подхвърляне към тях от страна на посетители – техни познати в ресторанта – какво правят Местан и Цачева на една маса, на съботен обяд, обяснението е: „ами така, по комшийски, нали и двамата живеем в съседство”.

Местан и Цачева живеят в жилищен блок в близост до бившия ресторант „Монтерей”.

„Комшийският” съботен обяд очевидно трасира обаче „случайната” драматургия на „кафето” между Лютви Местан и Бойко Борисов и открехва топлите връзки между ДПС и ГЕРБ, които никога не са стихвали.

Днес агенти под прикритие на АФЕРА засякоха пак председателя на ДПС Лютви Местан, пак на обяд, и пак в бившия ресторант „Монтерей” /сега „Модера”/. Този път Местан топло споделяше компанията на министърката на спорта от правителството на Орешарски – Мариана Георгиева. Гледката бе почти сюрреалистична – финният Местан до мощния гръб на Георгиева.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/mishena/59311.html

БАРЕКОВ ОТ ВАРНА: СЛЕД ЕВРОВОТА РАЗПУСКАМЕ ПАРЛАМЕНТА!

 

„Веднага след Евроизборите ще оттеглим нашите депутати. Ако това не събори парламента, то тогава това ще означава, че кворумът лежи на „Атака”. Имам информация и че цяла група депутати от ГЕРБ ще се присъединят към „България без цензура”. 7-8 души, които са отвратени от политиката на Борисов и Цветанов, ще се отделят от парламентарната група на ГЕРБ на 26 май.”, заяви Николай Бареков в морската столица.

“За Варна сме си поставили висока цел – да сме първа или втора политическа сила. Знаково лице от Варна ще бъде включено в листата за Евроизборите”, каза още Бареков.

Като “спекулации и журналистическа интерпретация” определи Бареков едно интервю на Павел Димитров, който е заявил, че ще работи за избирането на сегашния транспортен министър Данаил Папазов за кмет на Варна.

Той ще е само един редови член на партията и то, ако успешно премине през „Чисти ръце”, допълни Бареков. Иначе, допълни лидерът на ББЦ,

наш, а не свързан със статуквото, ще е кандидатът за кмет на Варна.

На пресконференцията днес Бареков каза още, че е пратил писмо да „Гергьовден”, за да оттеглят предложението си за Илия Кафалийски, който да влезе в предизборния щаб във Варна. Причината са индикации, че Кафалийски е близък с Янко Станев.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/reporter/59307.html

РАЗПИТВАТ ЮНАЛ ЛЮТФИ ЗА МАНДЖУКОВ, В „ТЕЖКИ УБИЙСТВА” ПРИВИКАНИ И ЖУРНАЛИСТИ


Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

“ДИКОФФ” ГОСТ В СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДАВАНЕ”. ТОВА НЕ Е ЛИ БИПОЛЯРНО РАЗДВОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА?

Сашо Диков плакал на премиерата на дъщерята на … Глория. Пасвал му текста.  „Изперкал в добрия смисъл на думата”, „сбърканяк”, „комплексар”, „лайна”, „помия” – все бисери от журналистическата лексика на „стажанта”, а Бойко Борисов, ах, милият за Сашо Диков бил „обръкан”. Буламачът на Нова телевизия я докара дотам, че интервю с Христо Стоичков бе отложено за следващата събота, поради това „че този разговор на Ани Цолова със Сашо Диков бил уникален”. Уникален е наистина, защото няма нищо общо с журналистиката.

Source Article from http://afera.bg/reporter/59302.html

БЪЛГАРИНЪТ КАТО ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН

 

Българският мъж е заприличал на женски полов орган. П*тка. Без извинение за нецензурната дума . Да, да, разбира се, има по някое и друго изключение. Но, когато започват да надделяват мъжете-п*тки над мъжете-алфа, положението става критично.Мъжът, олицетворяващ женския полов орган си остава п*тка завинаги. На 20, 30 или 50 години, работещ или безработен, женен или ерген – няма значение. Това са странични фактори.

Жени, ще ви кажа нещо за него. Как да го познаете.  

Не е трудно, тъй като това е всеки втори българин.

Онзи, с когото се разминавате на улицата, таксиметровият шофьор, колегата ви, продавачът на цигари и … най-често това е мъжът до вас. Точно така  – онзи, когато обичате, живеете с него, грижите се за него и по всяка вероятност имате или искате деца. Приели сте го, защото…друг избор няма или пък, защото – ”всички са еднакви”. Или просто, за да не сте сами.

Мъжът-п*тка не се ражда, той се създава с времето.

Като се започне от майката, която го глези като типичното мамино синче, добавим примера на бащата-ебач /пияница или просто нехранимайко/, минем през репликата, която гласи, че  – ” на момченцата нищо не се отказва, да не им стане нещо” и завършим някъде към тийнейджърските години, в които вече порасналите ” мъже” решават да демонстрират сексуалната си мощ на всичко що има дупка…

И за капак – титанът на човешките взаимноотношения Наталия Кобилкина ни учи да ги възхваляваме, обичаме, почитаме и едва ли не да им се кланяме, дори, когато грешат.

Може би пак от гледна точка на идеята – ”да не им стане нещо”.

Българският мъж обича жените, но не онези, които символизират красота, интелект и чар, а другите, олицетворяващи секса и разврата. За по-накратко ги наричат с  благозвучната дума п*тки.

” Тая е страшна пу*ка” е равно на – ” Тази е много готина, искам да правя секс с нея” .  Явно от толкова честата употреба на думата, мъжете са я приели лично …

И направо са заприличали на така любимия им женски орган.

Мъжът-п*тка има няколко отличителни черти.

Той не осъзнава, че носи белезите на женски полов орган, дори напротив. Това му е чарът. Често парадира с онова, което нарича ”мъжественост” и има привидно твърде високо самочувствие –  без покритие. Облечен е обикновено в реплики на маркови дрешки, с гъзарски очила и обувки стил „Евгени Минчев”. Има, да кажем – Опел корса, но я управлява като БМВ.  Третира колата си като ”пичеловка”- в превод средство за забиване на пички.

”Всяка жена може да е моя” – това е мотото на мъжа-п*тка.

Всичко това е привидната маска на един комплексиран и разглезен мъж.  Човек, парадиращ с анаболната си физика, внушаващ на пръв поглед респект, но пък погледът му го издава.

Както се казва -по погледа ще го познаете. Мъжът-п*тка, каквото и да прави лъха на наскоро обезчестена жена. Същият спи с жени, които са много повече мъже от него.

И тук идва въпросът – къде отиде БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ ?

Мъжът- Алфа или, както го наричате, онзи истинският, мъжкарят, онзи, който не те отвращава с държанието си на женичка в цикъл.

Няма го. Изчезна някъде в света на мъжете-п*тки – онези, които един ден ще имат деца и ще ги възпитават по същите п*тьовски правила. Да са ни честити и със здраве да си ги ползваме!

N.B !  -  Думата ”п*тка ” е използвана многократно в текста. Не за друго – просто свиквайте с нея.

Адриана Аврамова

www.lentata.com

 

 

 

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/59286.html

КУКУНДЕЛИ В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ ПРАТИ БОЙКО БОРИСОВ В ТИБЕТ, ТАМ НЕЩАТА МУ ЩЕЛИ ДА СЕ ОБЪРНАТ

 

Любица Кулезич показа някоя си развалено говореща на български рускиня, ученичка на Кашпировски, която набързо нареди космичния код на политиците в България. Въпросната рускоговоряща работела с пеперуди. Новоизлюпената феноменка от арсенала на Любица Кулезич рече, че „господин генерала Бойко Борисов” бил “генерал” във всичките си прераждания. Борисов бил пренапрегнат и трябвало незабавно да замине в Тибет, защото там му било последното прераждане и като стъпел в Тибет нещата му щели да се обърнат.

Бойко Борисов трябвало да стане непукист, понеже … имал високо его.

Според персонажа на Любица Кулезич, Росен Плевнелиев пък трябвало да седне на вечеря вкъщи и да извика извънземните за да си поговорели.

Сергей Станишев имал връзка с Любица Кулезич, понеже били някога в монголската армия на Чингиз хан, ако се съберяли заедно да работят щели да постигнат велики неща.

Лютви Местан идвал от Индия и трябвало да бъде заобиколен със слончета.

Бареков естествено нямаше как да не бъде изкаран рептил от драматургията на Любица Кулезич.

Те това е положението в ефира на Нова телевизия!

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/skandalno/59282.html

МЕДИИ ОТВЪД СМИРЕНИЕТО – ПРЕЗ УИСКИТО НА ДОГАН, СЪЛЗИТЕ НА „ГЕРОЯ” И САМОВЛЮБЕНОСТТА НА „ГЕНИЯ”

 

Със сигурност ще ме зашлевите, но винаги съм се отвращавала от журналистика, която си пъха микрофоните в болничните носилки, под носа на шокирани близки на жертви и пред плачещи вдовици, задавайки идиотски въпроси от рода на „как се чувствате”. Тази събота родните медии се разходиха отвъд смирението, гонейки рейтинг. Много е смешно това с рейтинга – в телевизиите животът е капсулиран в рейтинга и точно поради тази причина водещи и журналисти приличат на зомбирани восъчни фигурки.

Какво подарили на Доган за юбилея му – фундаментален „удар”, докато надигат журналята бутилката с уиски пред Сараите, пратена от Сокола, за да ги почерпи. Телевизор, незнамси колко инча, куче, картина, Есил Дюран се „чекнела”…

Вдовицата на убитата барета в Лясковец чете писмо, сълзи, музикален фон, героят, разстреляни мечти и послание всички мъже да бъдат като него. Когато има раздираща болка, смирението е знака и. Телевизионните камери са „добро”, което ако е непоискано е цинизъм, а ако само пожелано никога не е от полза. Незабравата не се постига с телевизионни драматургични репортажи – етюди. Незабравата идва от душата, а тя знае пътя и без телевизионните знаци.

Сашо Диков с автоинтервю в собственото си предаване, за да разберем колко  голям гений е, колко е неподкупен и велик. Когато саморекламата крещи, значи има ниска самооценка. Ако човек е честен, той не се бие един час в гърдите, че е такъв. Просто оставя зрителите да преценят. А камерите не могат да скрият нищо – нито в очите, нито в жестовете, нито в неизказаното.

Тази събота в родната журналистика отсъстваше Бог.

Afera.bg

 

 

 

Source Article from http://afera.bg/pozitsia/59277.html

“ДИКОФФ” ГОСТ В СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДАВАНЕ”. ТОВА НЕ Е ЛИ БИПОЛЯРНО РАЗДВОЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА?

 

Сашо Диков плакал на премиерата на дъщерята на … Глория. Пасвал му текста.  „Изперкал в добрия смисъл на думата”, „сбъркянак”, „комплексар”, „лайна”, „помия” – все бисери от журналистическата лексика на „стажанта”, а Бойко Борисов, ах, милият за Сашо Диков бил „обръкан”. Буламачът на Нова /Борисова/ телевизия я докара дотам, че интервю с Христо Стоичков бе отложено за следващата събота, поради това „че този разговор на Ани Цолова със Сашо Диков бил уникален”. Уникален е наистина, защото няма нищо общо с журналистиката.

Цяло предаване Сашо Диков ни занимава със себе си и колко е неподкупен и как го разследвали в парламентарната комисия нам си коя. То не бяха вопли, то не бяха сополи, то не бе трамбоване с фалцет из коридорите на парламента, то не бе обяснения как Диков никога не бил взимал пари и поръчки.

Хубаво. На фона на Иво Прокопиев в студиото зрителите повярваха на Сашо Диков.

Един час Ани Цолова интервюира водещия на собственото му предаване.

Обяснения, мимики, подскачане на стола, пак обяснения колко е неподкупен журналистът Сашо Диков, как ще съди този и онзи, как нам си какво и нам си таковата.

Докато с Прокопиев Сашо Диков намесва Николай Бареков, Бареков му праща SMS: „Ужасно жалък мазник си за този мръсник в студиото. Фелацио до фелацио”.
Диков отвръща нервозно: “Най-после се престраши и стига си се изсулвал при легендите. Кажи откъде са ти парите, и тези на 25-годишните ти сътруднички”.

След рекламите Ани Цолова идиотски нелепо изрича: „Драги зрители, гледате предаването „Дикофф”, аз не съм Сашо Диков”.

Сашо Диков се смятал за най-добрият журналист, защото имал много качества, бил си надвил и над масрафите. На времето бил болезнено чувствителен някой като му кажел нещо наопаки. Не, че днес не е – очевадно три часа и половина предаване да занимава зрителите със собствените си тежнения не е „надвиване над масрафа”, но нейсе.

Докато течеше сапунката „Ани Цолова – Сашо Диков” във Фейсбук коментираха:

„Ani Angels:

Дикофф си е наел същия адвокат като Боко Тъпото, да доказва, че не е корумпиран.

Ivan Velichkov

Диков с пожарно интервю от Цолова за това колко е неподкупен. Връщал на приносителите тъпкани с евро пликове, които му носели за благодарност за вече свършена работа. Да ама не, защото той работел за едното красно име. Бахти мушмула, днеска цял ден лиже задниците на Прокопиев и Фандъкова, задава само удобни и платени въпроси и след това се прави на мъченик на журналистиката

Серьожа Вачев

Ей , тия от нова Бокова телевизия са за психиатър , и водещи и гости все луди бре !!!

Любо Кольовски

“ДикоФФ гост в собственото си предаване”.
Това не е ли биполярно раздвояване на личността?

Владимир Каролев

По българските телевизии има повече престъпници, отколкото в българските затвори.

Васил Петев:

“Аня Пенчева е страхотен съпруг и е майка на детето ми” – Сашо Диков. Тази Кулезич разстрои полово целия ТВ ефир!

Сашо Диков не се доказвал какъв мъж е в леглото, жените нямали нужда от това, „уникалния разговор Цолова – Диков” продължи с накъсана реч – от краката за главата и всичко това бе внушено като изумителна журналистика.

Предишното ръководство защо не се заинтересува от мен?, попита риторично Сашо Диков.

И това очерта поантата.

За СЕГАШНОТО ръководство на Нова Телевизия.

Час от моята гениалност е, че не мога да работя с компютър, заключи Сашо Диков. И той, и Леонардно рисували с лявата ръка. Сащо Диков не можел да пише и на пишеща машина, обичал да пипа “био-машини”.

Afera.bg

 

 

Source Article from http://afera.bg/mishena/59257.html

ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ ПРЕТЪРПЯ ПРОВАЛ ДА ВКАРА РЕВИЗОРО В КАПАНА СИ СРЕЩУ ЛЕГИЯ „АНТИМАФИЯ”

 

Любица Кулезич режисирано направи печален опит да вкара Емил Димитров – Ревизоро в жалкия си драматургичен капан. Любица Кулезич натрапчиво поне пет пъти опита да накара Ревизоро да оплюе Григор Здравков, председател на Легия „Антимафия”, наричайки го „Главата”, но удари на здрав камък.

„Ама Вие сте го уволнили като митничар?!”, „Кой ги пуска тези медийни играчи?”, чоплеше фалшиво ухилена Любица Кулезич, бутайки Ревизоро да оплюе Григор Здравков.

Емил Димитров – Ревизоро обаче, снизходително усмихнат на напъните на Любица Кулезич, каза, че е е съгласен с много от тезите, изказани от Легия „Антимафия”, с някои от тях не е съгласен, но това е нормално, както много хора могат да не бъдат съгласни с него. Ревизоро каза още, че Григор Здравков носи всеки свой сигнал в прокуратурата и именно прокуратурата е тази, която трябва да разследва сигналите. Елегантно Ревизоро финтира Любица Кулезич по темата „Григор Здравков”, въпреки стенанията и, че Здравков „говорел по неин адрес”.

Любица Кулезич не пропусна да се фиксира болезнено и патологично за пореден път в Бареков и акцията му „чисти ръце”.

Afera.bg

Source Article from http://afera.bg/skandalno/59252.html